Születésnapi tortatű, hatszög

Cikkszám: SZ003_1

Állapot: Raktáron

Szállítás: 5 napon belül

Teljesen egyedi tortatűket hoztunk Nektek a boszorkánykonyhánkról!

Méret 10 cm
Egyedi felirattal igen
Anyag plexi

1.200 Ft / darab


Hangulattábla - Ajándék tábla születésnapra
2.200 Ft

Születésnapi meghívó
1.890 Ft

Születésnapi vendégkönyv
14.900 Ft

Tedd kosárba a tortatűt és az info@plexitunder.hu mail címre írd meg nekünk milyen szöveget szeretnél a tortatűre. Minden darab egyedi, UV nyomtatással készül, hogy könnyen tisztítható legyen. 

A tortatűk 10 cm magasak és szélesek, a hatszög esetén 5 cm-es beszúró rész (krémesebb tortákhoz javasoljuk), ovális tortatűfej esetén pedig 3 cm (ezt a marcipánmassza borítással rendelkező tortákhoz javasoljuk) 

A termék 3 mm-es, víztiszta plexi alapra vonatkozik. Opál (fehér) ill. fekete plexi esetében a Kacsolatok menüpont alatt kérj egyedi ajánlatot. 
A KATA tv változás miatt megemelkedett alapanyag és munkadíj költségek kapcsán a terméket csak felár ellenében tudjuk kézzel, kalligrafikus technikával elkészíteni. Ennek kapcásn a rendelést követően az info@plexitunder.hu mail címen vagy a felső mensor Kapcsolatok menüpontja alatt érdeklődj. 

Csatlakozz Te is PlexiMentő Szolgáltatásunkhoz! 

Azokat a táblákat, melyeket tőlem vásároltál saját költségeden juttasd vissza hozzám. Akár személyesen, akár postai feladás bármelyik fajtáját választva. Az így visszakapott lapokat – legyenek azok bármennyire sérültek, karcosak is – összegyűjtöm, újravágom és krétafestékkel kezelve pl.: a Heim Pál Gyermekkórház kislakóinak juttatom el a Te nevedben is, mint karácsonyi ajándék. A krétatáblákra színezhető színezőt, összeilleszthető autópályát vagy akár kincses térképet rajzolnak grafikusaim, hogy az ott töltött napokat még izgalmasabbá varázsoljuk, repüljön a kezelések közötti idő.  Te adod a plexit és vállalod a visszapostázási díjat, én adom a szakmai hátteret: újravágást, festését, grafikai kivitelezését és az átadást. Természetesen minden lépésünkről itt a blogban olvashatsz és a Galéria menüpont alatt is megtekinthető lesz a fényképes beszámolónk az átadásról. Kampány 2021.09.01.-vel indul és 2022.december.1-ig tart.

Ezen időszak alatt visszakapott pelxi lapokat összegyűjtöm, átalakítom, hogy a 2022-es karácsonyis szezon igazán különleges legyen a gyeremkkorházakban gyógyulóknak. A táblák festését követően azok nem allergizálnak, porózus kréta helyett speciális krétafilcekkel lehet rajzolni rá, széleit lekerekítem, így biztonsággal használhatóak az egészen kicsik számára is. A filcek beszerzését vállalom, mint Plexitündér.
Köszönöm a figyelmedet, nagyon várom remélem, hogy Te is csatlakozol kampányomhoz! Az átadásról készült felvételeket harmadik félnek nem szolgáltatom ki, megosztását engedélyekhez kötötten, előírásoknak megfelelően teszem közzé. 

Plexitündér

Terméket buborékos fóliába csomagolva adjuk át, hátlapján még ott lesz a védő fóliaréteg.
Személyes átvétel előzetes egyeztetés után, szállító partnerünk a GLS. 
A terméket a GLS által előírt csomagolásra vonatkozó feltételeknek és előírásoknak megfelelően csomagoljuk és indítjuk útnak feléd. A szállítás során keletkező esetleges károkért a PLexitündér nem felel, de kérlek jelezd mindenképpen és a GLS felé továbbítom a hibás teljesítésről készült képet és a számla másolatodat! 
A termék visszaküldeésére vonatkozó feltételeket a webshop értékesítéshez rendelt ÁSZF feltételekben és kiegészítő mellékleteiben találod meg.

Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél te az első!

Értékelem