Plexitündér

Álomból ötlet. Ötletből valóság. Varázsoljuk együtt!

Te is emlékszel? Micsoda hangulat volt! Azok az ételek, na meg a desszertek! És akkor a programokról meg a zenéről még nem is beszéltünk. Egy szó, mint száz: nagyszerű rendezvény volt.

Mindannyiunk életében vannak meghatározó események, összejövetelek, amelyeket évekkel később is fel tudunk idézni, amelyek valamilyen oknál fogva nagyon megmaradtak az emlékezetünkben, amelyekről szívesen beszélünk, mesélünk másoknak is. És nem azért, mert olyan rosszak voltak. Dehogy! Épp ellenkezőleg! Azért hatottak ránk ilyen erősen, mert mindent a helyén valónak éreztünk. Az összes apró részletet.

Két egyszerű szó.

Egységesség és harmónia. Egy jó rendezvény legfőbb ismérvei. Legyen szó akár egy vállalati ünnepségről, évértékelővel egybekötött gála vacsoráról, kötetlen baráti összejövetelről, egy születésnapi ünneplésről a családtagokkal, egy kis létszámú céges rendezvényről, egy esküvőről, vagy akár egy halotti megemlékezésről, temetésről.

arrow
Plexitündér

Mi az, ami  a professzionális kivitelezésen, a magas színvonalú gasztronómián, az alkalomhoz illeszkedő élményelemeken túl segít megteremteni ezt az emlékezetes egységességet, harmóniát? Talán már te is kitaláltad.

A dekoráció.

Egy profin kivitelezett, a legapróbb részletekig, a saját igényeid szerint megtervezett és elkészített dekoráció segít eligazodni a vendégeidnek a rendezvényen, pontosan megmutatja, hol vagyunk, hol vannak a határok, mit szeretnél te, rendezőként, szervezőként képviselni, megmutatni az összejövetellel, milyen hangulatot szeretnél átadni.

arrow

Garai Mónika vagyok, a Plexitündér megálmodója és tulajdonosa.

Régi álmom volt egy olyan önálló rendezvényszervező és rendezvénydekorációval foglalkozó cég létrehozása, amelyen keresztül  mosolyt csalhatok az emberek arcára, a saját készítésű plexidekorációimmal pedig segíthetem rendezvényszervező kollégáimat saját munkáinkban, a harmónia és az egységesség érzését adhatom  a rendezvényeikhez bérelhető és egyedileg gyártott dekorációs termékeimmel. 

Miért éppen a plexi?

Az álmom megvalósításához igyekeztem egy olyan különleges anyagot keresni és találni, amelynek a felhasználásával kiteljesedhetek a kreativitásomban, amely teret biztosít az egyéni elképzeléseknek, és amely sokoldalúan és többszörösen felhasználható. Amikor először kezembe vettem egy plexilapot, azonnal záporozni kezdtek az ötletek. Az elképzeléseimhez sikerült megnyernem néhány, nagyon tehetséges grafikus kolléganőt, akikkel kiegészülve végül megszületett a Plexitündér, ahol mindannyiunkat ugyanaz a cél vezérel: termékeinkkel szeretnénk mosolyt csalni a megrendelőink arcára, szeretnénk, ha az álmaikból ötlet, az ötletből pedig örömteli valóság válhatna, amelyhez mi is hozzájárultunk.

arrow
Garai Mónika vagyok, a Plexitündér megálmodója és tulajdonosa.
Plexitündér, plexidekoráció

Plexitündér

Műanyag felelősséggel

Plexitündérekként határozott célunk, hogy a lehető legtöbb egész, ill. maradék plexilapot többször újra felhasználjuk, átalakítsuk, vagy éppen egy teljesen új termékké formáljuk. A többszörös felhasználásnak és az átalakításoknak köszönhetően az általunk kínált termékek ökológiai lábnyoma egyre kisebb és kisebb lesz. 

arrow

Fontosnak tartjuk azt is, hogy az alkotásaink, a termékeink gyönyörködtessenek. A formákkal, a színekkel, a szövegekkel és a termékek megjelenésével mindenkor azt szeretnénk elérni, hogy a megrendelőink mosolyogjanak és érezzék: milyen jó, hogy rátaláltak a Plexitündérre!

Álomból ötlet. Ötletből valóság. Varázsoljunk együtt!

Garai Mónika és a csapat

(Tekintsd meg a galériánkat és keress bizalommal, ha rendezvénydekoratőrre van szükséged. Szeretettel ajánljuk az oldalunk blogbejegyzéseit is, ahol  számos hasznos információt olvashatsz a témában, a munkánkról, valamint workshopokra is jelentkezhetsz.)