Születésnapi tányéralátét, víztiszta

Cikkszám: Sz012_1

Állapot: Raktáron

Szállítás: 5 napon belül

Nagyon különleges dekorációs elem! Egyedi grafikával és látványvilággal készülnek, hogy a születésnap hangulatához teljes mértékig igazodjanak. Különlegessége még, hogy a tányéralátétet akár haza is tudják vinni magukkal a meghívottak emlékbe.

Méret 35 (kör) cm
Egyedi felirattal igen
Anyag plexi

2.500 Ft / darab


Születésnapi borospohár egyedi felirattal/grafikával
950 Ft

Születésnapi persely
13.000 Ft

Születésnapi ajándékdoboz
9.000 Ft

Nagyon különleges dekorációs elem! Egyedi grafikával és látványvilággal készülnek, hogy a születésnap hangulatához teljes mértékig igazodjanak. Különlegessége még, hogy a tányéralátétet akár haza is tudják vinni magukkal a meghívottak emlékbe. A termékre UV nyomtatással mintákat, fotót vagy feliratot tudunk elhelyezni. 

A termék 3 mm-es, víztiszta plexi alapra vonatkozik. Opál (fehér) ill. fekete plexi ill. egyedi méret és forma megrendelés esetében a Kacsolatok menüpont alatt kérj egyedi ajánlatot. 
A KATA tv változás miatt megemelkedett alapanyag és munkadíj költségek kapcsán a terméket csak felár ellenében tudjuk kézzel, kalligrafikus technikával elkészíteni. Ennek kapcásn a rendelést követően az info@plexitunder.hu mail címen vagy a felső mensor Kapcsolatok menüpontja alatt érdeklődj. 

Csatlakozz Te is PlexiMentő Szolgáltatásunkhoz! 

Azokat a táblákat, melyeket tőlem vásároltál saját költségeden juttasd vissza hozzám. Akár személyesen, akár postai feladás bármelyik fajtáját választva. Az így visszakapott lapokat – legyenek azok bármennyire sérültek, karcosak is – összegyűjtöm, újravágom és krétafestékkel kezelve pl.: a Heim Pál Gyermekkórház kislakóinak juttatom el a Te nevedben is, mint karácsonyi ajándék. A krétatáblákra színezhető színezőt, összeilleszthető autópályát vagy akár kincses térképet rajzolnak grafikusaim, hogy az ott töltött napokat még izgalmasabbá varázsoljuk, repüljön a kezelések közötti idő.  Te adod a plexit és vállalod a visszapostázási díjat, én adom a szakmai hátteret: újravágást, festését, grafikai kivitelezését és az átadást. Természetesen minden lépésünkről itt a blogban olvashatsz és a Galéria menüpont alatt is megtekinthető lesz a fényképes beszámolónk az átadásról. Kampány 2021.09.01.-vel indul és 2022.december.1-ig tart.

Ezen időszak alatt visszakapott pelxi lapokat összegyűjtöm, átalakítom, hogy a 2022-es karácsonyis szezon igazán különleges legyen a gyeremkkorházakban gyógyulóknak. A táblák festését követően azok nem allergizálnak, porózus kréta helyett speciális krétafilcekkel lehet rajzolni rá, széleit lekerekítem, így biztonsággal használhatóak az egészen kicsik számára is. A filcek beszerzését vállalom, mint Plexitündér.
Köszönöm a figyelmedet, nagyon várom remélem, hogy Te is csatlakozol kampányomhoz! Az átadásról készült felvételeket harmadik félnek nem szolgáltatom ki, megosztását engedélyekhez kötötten, előírásoknak megfelelően teszem közzé. 

Plexitündér

Terméket buborékos fóliába csomagolva adjuk át. A hátlapon lévő védőfóliát minden esetben távolítsd el. 
Személyes átvétel előzetes egyeztetés után, szállító partnerünk a GLS. 
A terméket a GLS által előírt csomagolásra vonatkozó feltételeknek és előírásoknak megfelelően csomagoljuk és indítjuk útnak feléd. A szállítás során keletkező esetleges károkért a PLexitündér nem felel, de kérlek jelezd mindenképpen és a GLS felé továbbítom a hibás teljesítésről készült képet és a számla másolatodat! 
A termék visszaküldeésére vonatkozó feltételeket a webshop értékesítéshez rendelt ÁSZF feltételekben és kiegészítő mellékleteiben találod meg.

Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél te az első!

Értékelem