Álomból ötlet. Ötletből valóság.

Varázsoljunk együtt!

Plexitündérként 10 éves rendezvényszervezői tapasztalattal a hátam mögött, 2 fantasztikusan kreatív grafikus kolléganővel kiegészülve, egész évben vállaljuk tematikus rendezvények dekorációjának készítését. Válaszd kreatív csapatunkat és a plexidekorációt!

A dekorációnk alapját sok esetben a saját fejlesztésű plexi dekorációs elemek adják, azonban ezeket nem kizárólagosság elvén építjük be.Számos más alapanyagot is felhasználunk, a megrendelő BRIEF-hez ill. az esemény jellegéhez kapcsolódva. 

A plexi hihetetlenül sokoldalúan feldolgozható és alakítható alapanyag. Nagyszerű tulajdonsága, hogy a többféle szín mellett egyedi, kézzel festett, rajzolt grafikával is díszíthető ill. a tartósság jegyében minden alkalommal UV nyomtatást alkalmazunk. A különlegesebb hatás érdekében pedig a felületeket gravírozzuk. Kevesen tudják, de a plexilapok hő hatására hajlíthatóvá válnak, és így, valamint egy speciális ragasztási technikának köszönhetően szinte bármilyen formát kialakíthatunk belőlük.

A plexi kapcsán tehát csak a fantáziád szabhat határt! 

arrow Galéria
Álomból ötlet. Ötletből valóság.

Milyen eseményekre, alkalmakra ajánljuk a dekorációnkat?

Legyen szó akár születésnapról, céges vacsoráról, csapatépítő foglalkozásról, sajtótájékoztatóról, éttermi vagy  szállodai megnyitóról, eljegyzési partyról, esküvőről, egy adott témára épülő egyéni rendezvényről, temetési megemlékezésről vagy éppen egy babaváró buliról, mindig jusson eszedbe a Plexitündér!

Te megálmodod, mi megvalósítjuk. 

arrow

Bérlési lehetőség

Pénztárcabarát megoldások dekoratőröknek, rendezvényszervényszervező irodáknak és magán személyeknek egyaránt!

Kis költségvetésű rendezvényre készülsz vagy valami nagyon különleges és egyedi elemet szeretnél? 

Akkor a legjobb helyen jársz! 

A Plexitündérnél lehetőséged van a Bérelhető termékek kategória alatt feltűntetett elemeket bérbe venni. Az itt található termékek mind egyedi tervezésűek, nagyobb termékek esetében használati és szerelési utmutatót biztosítunk. Házhozszállítás kapcsán kilóméter alapú számlázással juttatjuk el neked a termékeket és gondoskodunk annak visszaszállításáról is. 

arrow Bérelhető termékek
Bérlési lehetőség
Összeszokott csapat

Összeszokott csapat

Rendezvényeink kapcsán egy sor külső együttműködő szolgáltatóval állunk kapcsolatban, hogy a lehető legtöbb terhet vegyük le megrendelőink válláról. Széleskörű partnerkapcsolatunknak hála a hozzánk fordulóknak valódi szakértői segítséget tudunk nyújtani.

A beérkező ajánlatkérésre 2 munkanapon belül válaszolunk, és a szerződésben rögzített határidővel elvégezzük azt. Ingyenes tanácsadást biztosítunk a rendezvény témájának és a dekoráció színeinek kiválasztásában, valamint látványterítést is készítünk.

Az általunk rendezett eseményekről képanyagot készítünk, amelyet a saját reklámtevékenységeinkhez használunk fel, ill. a weboldalunk galériájában teszünk közzé.

Kapcsolat