Születésnapi ajándékdoboz

Cikkszám: 91

Állapot: Raktáron

Szállítás: 5 napon belül

Nyitható plexi dobozokat a szülinapos stílusához igazítottan készítjük, akár teljesen egyedi feliratokkal vagy virág díszítéssel. Pakoljátok meg mindennel, amit később emlékként ebben a dobozkában tud tárolni.

Méret 13x13x13 cm
Egyedi felirattal igen
Anyag plexi

6.500 Ft / darab


Születésnapi meghívó
1.900 Ft

Születésnapi üdvözlőtábla
12.900 Ft

Születésnapi borospohár egyedi felirattal/grafikával
950 Ft

Nyitható plexi dobozokat a szülinapos stílusához igazítottan készítjük, akár teljesen egyedi feliratokkal vagy virág díszítéssel.  Pakoljátok meg mindennel, amit később emlékként ebben a dobozkában tud tárolni. A doboz teljesen egyedivé varázsoljuk Neked! A megrendelésed véglegesítése után a megadott elérhetőségek egyikén felvesszük veled a kapcsolatot!
A doboz mérete: 13x13x13 cm

Alap plexi szín: víztiszta

Opál vagy fekete plexi megrendelésed esetén kérlek írj nekünk egy üznetet Kapcsolatok menüpont alatt és 2 munkanapon belül árajánlatot küldünk. 

Csatlakozz Te is PlexiMentő Szolgáltatásunkhoz!

Azokat a táblákat, melyeket tőlem vásároltál saját költségeden juttasd vissza hozzám. Akár személyesen, akár postai feladás bármelyik fajtáját választva. Az így visszakapott lapokat – legyenek azok bármennyire sérültek, karcosak is – összegyűjtöm, újravágom és krétafestékkel kezelve pl.: a Heim Pál Gyermekkórház kislakóinak juttatom el a Te nevedben is, mint karácsonyi ajándék. A krétatáblákra színezhető színezőt, összeilleszthető autópályát vagy akár kincses térképet rajzolnak grafikusaim, hogy az ott töltött napokat még izgalmasabbá varázsoljuk, repüljön a kezelések közötti idő.  Te adod a plexit és vállalod a visszapostázási díjat, én adom a szakmai hátteret: újravágást, festését, grafikai kivitelezését és az átadást. Természetesen minden lépésünkről itt a blogban olvashatsz és a Galéria menüpont alatt is megtekinthető lesz a fényképes beszámolónk az átadásról. Kampány 2021.09.01.-vel indul és 2022.december.1-ig tart.

Ezen időszak alatt visszakapott pelxi lapokat összegyűjtöm, átalakítom, hogy a 2022-es karácsonyis szezon igazán különleges legyen a gyeremkkorházakban gyógyulóknak. A táblák festését követően azok nem allergizálnak, porózus kréta helyett speciális krétafilcekkel lehet rajzolni rá, széleit lekerekítem, így biztonsággal használhatóak az egészen kicsik számára is. A filcek beszerzését vállalom, mint Plexitündér.
Köszönöm a figyelmedet, nagyon várom remélem, hogy Te is csatlakozol kampányomhoz! Az átadásról készült felvételeket harmadik félnek nem szolgáltatom ki, megosztását engedélyekhez kötötten, előírásoknak megfelelően teszem közzé. 

Plexitündér

Terméket buborékos fóliába csomagolva adjuk át, hátlapján még ott lesz a védő fóliaréteg.
A doboz üres. Megtöltése a te feladatod!

Személyes átvétel előzetes egyeztetés után, szállító partnerünk a GLS. 
A terméket a GLS által előírt csomagolásra vonatkozó feltételeknek és előírásoknak megfelelően csomagoljuk és indítjuk útnak feléd. A szállítás során keletkező esetleges károkért a PLexitündér nem felel, de kérlek jelezd mindenképpen és a GLS felé továbbítom a hibás teljesítésről készült képet és a számla másolatodat! 
A termék visszaküldeésére vonatkozó feltételeket a webshop értékesítéshez rendelt ÁSZF feltételekben és kiegészítő mellékleteiben találod meg.

Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél te az első!

Értékelem

Születésnapi ajándékdoboz

Születésnapi ajándékdoboz