Hangulattábla - Ajándék tábla születésnapra

Cikkszám: 97

Állapot: Raktáron

Szállítás: 4 napon belül

Apró hanglattábla, egy kedves képeslap, amit akár postai úton is el tudsz küldeni az ünnepeltnek vagy meglepetésként a táskájába. A vicces és kedves feliratoknak köszönhetően a jókedv garantált.

Méret A5 cm
Egyedi felirattal igen
Anyag plexi

2.200 Ft / darab


Születésnapi meghívó
1.890 Ft

Apró hanglattábla, egy kedves üdvözlőlap, amit akár postai úton is el tudsz küldeni az ünnepeltnek vagy meglepetésként a táskájába. A vicces és kedves feliratoknak köszönhetően a jókedv garantált. Galériánkban látható képek csupán inspirációk, egy vicces jubileum, egy Szuperanya szívből jövő ajándékát és egy mexiói álomutazás emlékeit írtuk fel a táblára...te mit képzeltél a táblára?

A termék mérete:  A5
Fatalp nem része az árnak, azt a kiegészítők kategória alatt találod meg. Egyedi szöveget és/vagy grfaikát álmodtál meg erre a kártyára? Kérj ajánlatot Kapcsolatok menüpont alatt és 2 munkanapon belül elküldjük neked a látványtervet és az árajánlatot. 

A termék 3 mm-es, víztiszta plexi alapra vonatkozik. Opál (fehér) ill. fekete plexi esetében a Kacsolatok menüpont alatt kérj egyedi ajánlatot. 
A KATA tv változás miatt megemelkedett alapanyag és munkadíj költségek kapcsán a terméket csak felár ellenében tudjuk kézzel, kalligrafikus technikával elkészíteni. Ennek kapcásn a rendelést követően az info@plexitunder.hu mail címen vagy a felső mensor Kapcsolatok menüpontja alatt érdeklődj. 

Csatlakozz Te is PlexiMentő Szolgáltatásunkhoz!

Azokat a táblákat, melyeket tőlem vásároltál saját költségeden juttasd vissza hozzám. Akár személyesen, akár postai feladás bármelyik fajtáját választva. Az így visszakapott lapokat – legyenek azok bármennyire sérültek, karcosak is – összegyűjtöm, újravágom és krétafestékkel kezelve pl.: a Heim Pál Gyermekkórház kislakóinak juttatom el a Te nevedben is, mint karácsonyi ajándék. A krétatáblákra színezhető színezőt, összeilleszthető autópályát vagy akár kincses térképet rajzolnak grafikusaim, hogy az ott töltött napokat még izgalmasabbá varázsoljuk, repüljön a kezelések közötti idő.  Te adod a plexit és vállalod a visszapostázási díjat, én adom a szakmai hátteret: újravágást, festését, grafikai kivitelezését és az átadást. Természetesen minden lépésünkről itt a blogban olvashatsz és a Galéria menüpont alatt is megtekinthető lesz a fényképes beszámolónk az átadásról. Kampány 2021.09.01.-vel indul és 2022.december.1-ig tart.

Ezen időszak alatt visszakapott pelxi lapokat összegyűjtöm, átalakítom, hogy a 2022-es karácsonyis szezon igazán különleges legyen a gyeremkkorházakban gyógyulóknak. A táblák festését követően azok nem allergizálnak, porózus kréta helyett speciális krétafilcekkel lehet rajzolni rá, széleit lekerekítem, így biztonsággal használhatóak az egészen kicsik számára is. A filcek beszerzését vállalom, mint Plexitündér.
Köszönöm a figyelmedet, nagyon várom remélem, hogy Te is csatlakozol kampányomhoz! Az átadásról készült felvételeket harmadik félnek nem szolgáltatom ki, megosztását engedélyekhez kötötten, előírásoknak megfelelően teszem közzé. 

Plexitündér

Terméket buborékos fóliába csomagolva adjuk át. A hátlapon lévő védőfóliát használat előtt húzd le. 
Fatlapat a Kiegészítők kategória alatt tudsz vásárolni,itt a webshopban. 
Személyes átvétel előzetes egyeztetés után, szállító partnerünk a GLS. 
A terméket a GLS által előírt csomagolásra vonatkozó feltételeknek és előírásoknak megfelelően csomagoljuk és indítjuk útnak feléd. A szállítás során keletkező esetleges károkért a PLexitündér nem felel, de kérlek jelezd mindenképpen és a GLS felé továbbítom a hibás teljesítésről készült képet és a számla másolatodat! 
A termék visszaküldeésére vonatkozó feltételeket a webshop értékesítéshez rendelt ÁSZF feltételekben és kiegészítő mellékleteiben találod meg.

Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél te az első!

Értékelem

Hangulattábla - Ajándék tábla születésnapra

Hangulattábla - Ajándék tábla születésnapra