Plexi ízkártyák

Cikkszám: 219

Állapot: Raktáron

Szállítás: 4 napon belül

Téglalap ízkártyáinkat UV fényre keményedő tintával nyomtatjuk, hogy igazán különleges és tartós legyen!

Méret 6x12 cm
Egyedi felirattal igen
Anyag plexi

390 Ft / darab


Esküvői hangulattábla - szerelmes szöveg
7.500 Ft

Pohárpálca - pohárjelölő - névtábla
450 Ft

Válaszd ki és díszítsd vele a desszertes asztalt! 
A megrendelésedet követően küld el a táblácskákra kerülő feliratot, együtt kiválasztjuk a betűtipust és már indulhat is a munka!

Az árak víztiszta 3 mm-es plexi lapra értendőek. Opál és színes (feket, piros, kék bronz) lapok esetében ill. egyedi forma kapcsán árajánlatot kérj a Kapcsolatok menüpont alatt! 

KATA tv változás miatti magas alapanyag és munkaóra költségek miatt a kézi kalligráfia elkészítését felár ellenében tudjuk vállalni! Ennek kapcsán kérj ajánlatot a Kapcsolatok menüpont alatt!

 

Terméket buborékos fóliába csomagolva adjuk át. A termékek hátlapján látható védőfóliát minden esetben távolítsd el használat előtt. 

Teljesen egyedi megrendelés esetén a Kapcsolat fül alatt kérj ajánlatot!

Személyes átvétel előzetes egyeztetés után, szállító partnerünk a GLS. 
A terméket a GLS által előírt csomagolásra vonatkozó feltételeknek és előírásoknak megfelelően csomagoljuk és indítjuk útnak feléd. A szállítás során keletkező esetleges károkért a PLexitündér nem felel, de kérlek jelezd mindenképpen és a GLS felé továbbítom a hibás teljesítésről készült képet és a számla másolatodat! 
A termék visszaküldeésére vonatkozó feltételeket a webshop értékesítéshez rendelt ÁSZF feltételekben és kiegészítő mellékleteiben találod meg.

Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél te az első!

Értékelem

Plexi ízkártyák

Plexi ízkártyák