Főasztal mögötti dekoráció - kerek üdvözlőtábla

Cikkszám: E0019

Állapot: Raktáron

Szállítás: 5 napon belül

Igazán különleges és átmenthető dekorációra vágytok? Akkor megtaláltátok!

Méret 80 cm
Egyedi felirattal igen
Anyag plexi

25.000 Ft / darab


UNIVERZÁLIS plexi asztaldísz
5.000 Ft

80 cm szzéles plexi kör dekor elemünk nagy kedvencetek, ezért hamarosan a 90 cm széles nagytestvére is elérhető lesz a shopban!
A főasztal mögötti fal különösen fotnos, díszítsétek különleges módon!
A plexi kör elemeket egyedileg festjük és feliratozzuk. A furatnak és a plexi pehely súlyának köszönhetően könnyedén felakasztható és szállítható. Minden darab egyedileg készül. 
Plexitündérnél nagy hangsúlyt kap az "átmentés" ezért ezt a korongot javasoljuk, hogy távtartókkal egyétek fel a közös otthontok falára. Veletek legyen a falon, mint hangulatelem és egy megmosolyogtató szép emlék a Nagy Napotokról. 

A képen látott módon, fém vagy festő állványon is elhelyezheted a táblát. Ezzel egyidejúleg egy különelges, kerek üdvözlőtáblát és/vagy vendégkönyv funkciót is rendelhetünk hozzá. A galériában egyik kedves párunk a kerek üdvözltáblát vendégkönyvként is felhasználta. Nagyon ötetes megoldás volt! 

Egyedi méretmegrendeléseket 130 cm szélességig fogadunk. Erre vonatkozó árajánlatot a Kapcsolatok menüpont alatt kérj! 

Csatlakozz Te is PlexiMentő Szolgáltatásunkhoz! 

Azokat a táblákat, melyeket tőlem vásároltál saját költségeden juttasd vissza hozzám. Akár személyesen, akár postai feladás bármelyik fajtáját választva. Az így visszakapott lapokat – legyenek azok bármennyire sérültek, karcosak is – összegyűjtöm, újravágom és krétafestékkel kezelve pl.: a Heim Pál Gyermekkórház kislakóinak juttatom el a Te nevedben is, mint karácsonyi ajándék. A krétatáblákra színezhető színezőt, összeilleszthető autópályát vagy akár kincses térképet rajzolnak grafikusaim, hogy az ott töltött napokat még izgalmasabbá varázsoljuk, repüljön a kezelések közötti idő.  Te adod a plexit és vállalod a visszapostázási díjat, én adom a szakmai hátteret: újravágást, festését, grafikai kivitelezését és az átadást. Természetesen minden lépésünkről itt a blogban olvashatsz és a Galéria menüpont alatt is megtekinthető lesz a fényképes beszámolónk az átadásról. Kampány 2021.09.01.-vel indul és 2022.december.1-ig tart.

Ezen időszak alatt visszakapott pelxi lapokat összegyűjtöm, átalakítom, hogy a 2022-es karácsonyis szezon igazán különleges legyen a gyeremkkorházakban gyógyulóknak. A táblák festését követően azok nem allergizálnak, porózus kréta helyett speciális krétafilcekkel lehet rajzolni rá, széleit lekerekítem, így biztonsággal használhatóak az egészen kicsik számára is. A filcek beszerzését vállalom, mint Plexitündér.
Köszönöm a figyelmedet, nagyon várom remélem, hogy Te is csatlakozol kampányomhoz! Az átadásról készült felvételeket harmadik félnek nem szolgáltatom ki, megosztását engedélyekhez kötötten, előírásoknak megfelelően teszem közzé. 

Plexitündér

Terméket buborékos fóliába csomagolva adjuk át.
Személyes átvétel előzetes egyeztetés után, szállító partnerünk a GLS. 
A terméket a GLS által előírt csomagolásra vonatkozó feltételeknek és előírásoknak megfelelően csomagoljuk és indítjuk útnak feléd. A szállítás során keletkező esetleges károkért a PLexitündér nem felel, de kérlek jelezd mindenképpen és a GLS felé továbbítom a hibás teljesítésről készült képet és a számla másolatodat! 
A termék visszaküldeésére vonatkozó feltételeket a webshop értékesítéshez rendelt ÁSZF feltételekben és kiegészítő mellékleteiben találod meg.

Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél te az első!

Értékelem

Erre is szükséged lehet!

Erre is szükséged lehet!
Főasztal mögötti dekoráció - kerek üdvözlőtábla

Főasztal mögötti dekoráció - kerek üdvözlőtábla

Kosárba teszem
25.000 Ft