Esküvői ültetőtábla

Cikkszám: E004

Állapot: Raktáron

Szállítás: 5 napon belül

Plexi ültetőtáblákat kétféle méretben készítjük. Rendkívül hasznos tábla, melyet a legkülönfélébb verziókban és látványban készítünk el Nektek. Olvass tovább a részletek kapcsán.

Méret 60x80;80x100 cm
Egyedi felirattal igen
Anyag plexi


Plexi ültető táblákat is kétféle méretben készítjük. Megrendelésed elküldését követően küld el nekünk a végleges vendéglistát az info@plexitunder.hu mail címre. 
Nagyon fotnos a tábla mérete, kérlek erre figyelj, mikor a terméket kiválasztod!

Olvasd el az ajánlásunkat:
- 9 asztalszám, asztalonként max.7 névvel elegendő a 60x80-as táblát választanod
- 9 asztalszám felett, asztalonként 7 vagy ennél több névvel már a nagyobb táblát válaszd ki, hogy az összehatás szellős, jól megszerkesztett legyen 
A kézzel készített ültetőtáblák több órányi szerkesztési előkészületet igényelnek, ezért fontos a rendelést követően a részletek átbeszélése és a pontos vendéglista elküldése!

Az árak víztiszta 3 mm-es plexi lapra értendőek. Opál és színes (feket, piros, kék bronz) lapok esetében egyedi árajánlatot kérj a Kapcsolatok menüpont alatt! 

Csatlakozz Te is PlexiMentő Szolgáltatásunkhoz! 

Azokat a táblákat, melyeket tőlem vásároltál saját költségeden juttasd vissza hozzám. Akár személyesen, akár postai feladás bármelyik fajtáját választva. Az így visszakapott lapokat – legyenek azok bármennyire sérültek, karcosak is – összegyűjtöm, újravágom és krétafestékkel kezelve pl.: a Heim Pál Gyermekkórház kislakóinak juttatom el a Te nevedben is, mint karácsonyi ajándék. A krétatáblákra színezhető színezőt, összeilleszthető autópályát vagy akár kincses térképet rajzolnak grafikusaim, hogy az ott töltött napokat még izgalmasabbá varázsoljuk, repüljön a kezelések közötti idő.  Te adod a plexit és vállalod a visszapostázási díjat, én adom a szakmai hátteret: újravágást, festését, grafikai kivitelezését és az átadást. Természetesen minden lépésünkről itt a blogban olvashatsz és a Galéria menüpont alatt is megtekinthető lesz a fényképes beszámolónk az átadásról. Kampány 2021.09.01.-vel indul és 2022.december.1-ig tart.

Ezen időszak alatt visszakapott pelxi lapokat összegyűjtöm, átalakítom, hogy a 2022-es karácsonyis szezon igazán különleges legyen a gyeremkkorházakban gyógyulóknak. A táblák festését követően azok nem allergizálnak, porózus kréta helyett speciális krétafilcekkel lehet rajzolni rá, széleit lekerekítem, így biztonsággal használhatóak az egészen kicsik számára is. A filcek beszerzését vállalom, mint Plexitündér.
Köszönöm a figyelmedet, nagyon várom remélem, hogy Te is csatlakozol kampányomhoz! Az átadásról készült felvételeket harmadik félnek nem szolgáltatom ki, megosztását engedélyekhez kötötten, előírásoknak megfelelően teszem közzé. 

Plexitündér

Terméket buborékos fóliába csomagolva adjuk át, hátlapján még ott lesz a védő fóliaréteg.
A festőállvány nem része a csomagnak. Festőállvány bérleti díját a Bérelhető termékek kategória alatt találod. 
Személyes átvétel előzetes egyeztetés után, szállító partnerünk a GLS. 
A terméket a GLS által előírt csomagolásra vonatkozó feltételeknek és előírásoknak megfelelően csomagoljuk és indítjuk útnak feléd. A szállítás során keletkező esetleges károkért a PLexitündér nem felel, de kérlek jelezd mindenképpen és a GLS felé továbbítom a hibás teljesítésről készült képet és a számla másolatodat! 
A termék visszaküldeésére vonatkozó feltételeket a webshop értékesítéshez rendelt ÁSZF feltételekben és kiegészítő mellékleteiben találod meg.

Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél te az első!

Értékelem

Erre is szükséged lehet!

Erre is szükséged lehet!