Esküvői üdvözlőtábla, 30x40 cm

Cikkszám: E002_1

Állapot: Raktáron

Szállítás: 5 napon belül

Plexi üdvözlőtáblák népszerűsége a sokoldalúságában rejlik! Festhető elől és hátul, gravírozható, hajlítható, de akár UV nyomtatással fotót is tudunk nyomtatni rá. Válaszd ki a neked tetsző alap stílust és a részletekért olvass tovább.

Méret 30x40, 60x80 cm
Egyedi felirattal igen
Anyag plexi

12.000 Ft / darab


Esküvői vendégkönyv
3.800 Ft

Esküvői tányéralátét
2.500 Ft

Plexi üdvözlőtáblák népszerűsége a sokoldalúságában rejlik! Festhető elől és hátul, gravírozható, hajlítható, de akár UV nyomtatással fotót is tudunk nyomtatni rá. Válaszd ki a nektek tetsző alapstílust. A táblák szövegezése természetesen változtatható, megrendelésed elküldését követően kérlek írd meg nekünk az info@plexitunder.hu mail címre. UV nyomtatott verzió esetén a szerkesztési díjat az ár tartalmazza (szöveg modosítás, egyedi szinek esetén árajánlatot küldünk a részletek átbeszélését követően) A tervet 2 alkalommal díjmentesen módosíthatjátok, minden további módosítás +1000 ft. A KATA törvény változás miatt  (magas költségek) a kézzel készített tábláinkat csak felár ellenében tudjuk elkészíteni, megemelt áron. Ennek kapcsán a kapcsolatok menüpont alatt érdeklődj! 

Az árak víztiszta 3 mm-es plexi lapra értendőek. Opál és színes (feket, piros, kék bronz) lapok esetében egyedi árajánlatot kérj a Kapcsolatok menüpont alatt! 

Csatlakozz Te is PlexiMentő Szolgáltatásunkhoz! 

Azokat a táblákat, melyeket tőlem vásároltál saját költségeden juttasd vissza hozzám. Akár személyesen, akár postai feladás bármelyik fajtáját választva. Az így visszakapott lapokat – legyenek azok bármennyire sérültek, karcosak is – összegyűjtöm, újravágom és krétafestékkel kezelve pl.: a Heim Pál Gyermekkórház kislakóinak juttatom el a Te nevedben is, mint karácsonyi ajándék. A krétatáblákra színezhető színezőt, összeilleszthető autópályát vagy akár kincses térképet rajzolnak grafikusaim, hogy az ott töltött napokat még izgalmasabbá varázsoljuk, repüljön a kezelések közötti idő.  Te adod a plexit és vállalod a visszapostázási díjat, én adom a szakmai hátteret: újravágást, festését, grafikai kivitelezését és az átadást. Természetesen minden lépésünkről itt a blogban olvashatsz és a Galéria menüpont alatt is megtekinthető lesz a fényképes beszámolónk az átadásról. Kampány 2021.09.01.-vel indul és 2022.december.1-ig tart.

Ezen időszak alatt visszakapott pelxi lapokat összegyűjtöm, átalakítom, hogy a 2022-es karácsonyis szezon igazán különleges legyen a gyeremkkorházakban gyógyulóknak. A táblák festését követően azok nem allergizálnak, porózus kréta helyett speciális krétafilcekkel lehet rajzolni rá, széleit lekerekítem, így biztonsággal használhatóak az egészen kicsik számára is. A filcek beszerzését vállalom, mint Plexitündér.
Köszönöm a figyelmedet, nagyon várom remélem, hogy Te is csatlakozol kampányomhoz! Az átadásról készült felvételeket harmadik félnek nem szolgáltatom ki, megosztását engedélyekhez kötötten, előírásoknak megfelelően teszem közzé. 

Plexitündér

Terméket buborékos fóliába csomagolva adjuk át, hátlapján még ott lesz a védő fóliaréteg.
A festőállvány nem része a csomagnak. Festőállvány bérleti díját a Bérelhető termékek kategória alatt találod. 
Személyes átvétel előzetes egyeztetés után, szállító partnerünk a GLS. 
A terméket a GLS által előírt csomagolásra vonatkozó feltételeknek és előírásoknak megfelelően csomagoljuk és indítjuk útnak feléd. A szállítás során keletkező esetleges károkért a PLexitündér nem felel, de kérlek jelezd mindenképpen és a GLS felé továbbítom a hibás teljesítésről készült képet és a számla másolatodat! 
A termék visszaküldeésére vonatkozó feltételeket a webshop értékesítéshez rendelt ÁSZF feltételekben és kiegészítő mellékleteiben találod meg.

Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél te az első!

Értékelem

Erre is szükséged lehet!

Erre is szükséged lehet!