Esküvői tortatű vagy nászpár

Cikkszám: E009

Állapot: Raktáron

Szállítás: 5 napon belül

Teljesen egyedi tortatűket hoztunk Nektek a boszorkánykonyhánkról!

Méret egyedi cm
Egyedi felirattal igen
Anyag plexi


Teljesen egyedi tortatűket hoztunk Nektek a boszorkánykonyhánkról!

Nincs más dolgod, mint kiválasztani a neked tetsző formát, megrendelésed után az elérhetőségeid egyikén felvesszük veled a kapcsolatot és kezdőhet a közös munka. 
A tortatűk 10 cm magasak és szélesek, a hatszög esetén 5 cm-es beszúró rész (krémesebb tortákhoz javasoljuk), ovális tortatűfej esetén pedig 3 cm (ezt a marcipánmassza borítással rendelkező tortákhoz javasoljuk) . A galériában látható korábbi munkáinkat csupán inspirációként töltöttük fel, minden darab egyedi UV nyomtatással készül, hogy könnyedén tisztítható és tartós legyen. 
Egyedi formamegredeléseket is teljesítünk, erre vonatkozóan kérj ajánlatot a Kapcsolatok menüpont alatt. 

Az árak víztiszta 3 mm-es plexi lapra értendőek. Opál és színes (feket, piros, kék bronz) lapok esetében egyedi árajánlatot kérj a Kapcsolatok menüpont alatt! 

KATA tv változás miatti magas alapanyag és munkaóra költségek miatt a kézi kalligráfia elkészítését felár ellenében tudjuk vállalni! Ennek kapcsán kérj ajánlatot a Kapcsolatok menüpont alatt!

Csatlakozz Te is PlexiMentő Szolgáltatálathoz!

Azokat a táblákat, melyeket tőlem vásároltál saját költségeden juttasd vissza hozzám. Akár személyesen, akár postai feladás bármelyik fajtáját választva. Az így visszakapott lapokat – legyenek azok bármennyire sérültek, karcosak is – összegyűjtöm, újravágom és krétafestékkel kezelve pl.: a Heim Pál Gyermekkórház kislakóinak juttatom el a Te nevedben is, mint karácsonyi ajándék. A krétatáblákra színezhető színezőt, összeilleszthető autópályát vagy akár kincses térképet rajzolnak grafikusaim, hogy az ott töltött napokat még izgalmasabbá varázsoljuk, repüljön a kezelések közötti idő.  Te adod a plexit és vállalod a visszapostázási díjat, én adom a szakmai hátteret: újravágást, festését, grafikai kivitelezését és az átadást. Természetesen minden lépésünkről itt a blogban olvashatsz és a Galéria menüpont alatt is megtekinthető lesz a fényképes beszámolónk az átadásról. Kampány 2021.09.01.-vel indul és 2022.december.1-ig tart.

Ezen időszak alatt visszakapott pelxi lapokat összegyűjtöm, átalakítom, hogy a 2022-es karácsonyis szezon igazán különleges legyen a gyeremkkorházakban gyógyulóknak. A táblák festését követően azok nem allergizálnak, porózus kréta helyett speciális krétafilcekkel lehet rajzolni rá, széleit lekerekítem, így biztonsággal használhatóak az egészen kicsik számára is. A filcek beszerzését vállalom, mint Plexitündér.
Köszönöm a figyelmedet, nagyon várom remélem, hogy Te is csatlakozol kampányomhoz! Az átadásról készült felvételeket harmadik félnek nem szolgáltatom ki, megosztását engedélyekhez kötötten, előírásoknak megfelelően teszem közzé. 

Plexitündér

Terméket buborékos fóliába csomagolva adjuk át. A termékek hátoldalán lévő védőfóliát használat előtt távolítsd el!

Teljesen egyedi megrendelés esetén a Kapcsolat fül alatt kérj ajánlatot!

Személyes átvétel előzetes egyeztetés után, szállító partnerünk a GLS. 
A terméket a GLS által előírt csomagolásra vonatkozó feltételeknek és előírásoknak megfelelően csomagoljuk és indítjuk útnak feléd. A szállítás során keletkező esetleges károkért a PLexitündér nem felel, de kérlek jelezd mindenképpen és a GLS felé továbbítom a hibás teljesítésről készült képet és a számla másolatodat! 
A termék visszaküldeésére vonatkozó feltételeket a webshop értékesítéshez rendelt ÁSZF feltételekben és kiegészítő mellékleteiben találod meg.

Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél te az első!

Értékelem