Esküvői tányéralátét

Cikkszám: E007

Állapot: Raktáron

Szállítás: 5 napon belül

Valami különlegeset keresel a lakodalmi asztalokra? Akkor jó helye jársz!

Méret 35 cm
Egyedi felirattal igen
Anyag plexi

2.500 Ft / darab


Plexi tányéralátéteket azoknak találtuk ki, akik valami különlegesre és stílusosra gondolnak a dekorációjuk kapcsán. Nem csak kerek, hanem egyedi igényekre szabottan bármilyen formában és mintában el tudjuk készíteni. A különlegessége abban rejlik, hogy egyszerre több funkciót rejt magában:


- köszönőajándék

- névtábla

A termék mérete: 35 cm széles kör
Az egyedi formára vonagtkozó megrendelésedről kérj ajánlatot a Kapcsolatok menüpont alatt. Ajánlatunkat 2 munknapon belül elküldjük neked, benne a látványtervvel. 
Nagyobb mennyiség vásárlása esetén mennyiségi kedvezmény! 

A terméket víztiszta, opál és fekete plexi színekben tudjuk raktárról elkészíteni, további színek esetében az átfutási idő 3 hét! A megrendelésed beérkezésével felkeresünk és egyeztetjük a plexi alapszínét! 

 

Csatlakozz Te is PlexiMentő Szolgáltatásunkhoz!

Azokat a táblákat, melyeket tőlem vásároltál saját költségeden juttasd vissza hozzám. Akár személyesen, akár postai feladás bármelyik fajtáját választva. Az így visszakapott lapokat – legyenek azok bármennyire sérültek, karcosak is – összegyűjtöm, újravágom és krétafestékkel kezelve pl.: a Heim Pál Gyermekkórház kislakóinak juttatom el a Te nevedben is, mint karácsonyi ajándék. A krétatáblákra színezhető színezőt, összeilleszthető autópályát vagy akár kincses térképet rajzolnak grafikusaim, hogy az ott töltött napokat még izgalmasabbá varázsoljuk, repüljön a kezelések közötti idő.  Te adod a plexit és vállalod a visszapostázási díjat, én adom a szakmai hátteret: újravágást, festését, grafikai kivitelezését és az átadást. Természetesen minden lépésünkről itt a blogban olvashatsz és a Galéria menüpont alatt is megtekinthető lesz a fényképes beszámolónk az átadásról. Kampány 2021.09.01.-vel indul és 2022.december.1-ig tart.

Ezen időszak alatt visszakapott pelxi lapokat összegyűjtöm, átalakítom, hogy a 2022-es karácsonyis szezon igazán különleges legyen a gyeremkkorházakban gyógyulóknak. A táblák festését követően azok nem allergizálnak, porózus kréta helyett speciális krétafilcekkel lehet rajzolni rá, széleit lekerekítem, így biztonsággal használhatóak az egészen kicsik számára is. A filcek beszerzését vállalom, mint Plexitündér.
Köszönöm a figyelmedet, nagyon várom remélem, hogy Te is csatlakozol kampányomhoz! Az átadásról készült felvételeket harmadik félnek nem szolgáltatom ki, megosztását engedélyekhez kötötten, előírásoknak megfelelően teszem közzé. 

Plexitündér

Terméket buborékos fóliába csomagolva adjuk át, hátlapján még ott lesz a védő fóliaréteg.
Személyes átvétel előzetes egyeztetés után, szállító partnerünk a GLS. 
A terméket a GLS által előírt csomagolásra vonatkozó feltételeknek és előírásoknak megfelelően csomagoljuk és indítjuk útnak feléd. A szállítás során keletkező esetleges károkért a Plexitündér nem felel, de kérlek jelezd mindenképpen és a GLS felé továbbítom a hibás teljesítésről készült képet és a számla másolatodat! 
A termék visszaküldeésére vonatkozó feltételeket a webshop értékesítéshez rendelt ÁSZF feltételekben és kiegészítő mellékleteiben találod meg.

Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél te az első!

Értékelem

Esküvői tányéralátét

Esküvői tányéralátét