Esküvői névtábla / poháralátét TÖBBFÉLE FORMA, csempeforma

Cikkszám: E0012_2

Állapot: Raktáron

Szállítás: 5 napon belül

A plexi névtáblák minden stílusba beilleszthetőek! Különlegessége abban rejlik, hogy rengeteg féle formában készíthető, a felülete festhető, Uv nyomtatható.

Méret csempe-, kör-, egyedi forma egyaránt 10x10 cm ; a téglalap 10x4 cm
Egyedi felirattal igen
Anyag plexi

450 Ft / darab


A plexi ültető vagy névtábláinkat lézervágó géppel bármilyen formára ki tudjuk vágni majd,  kézzel - kalligráf technikával - felíratozzuk.  Különlegessége, hogy a háttér festhető, fénykép nyomtatható rá ill.gravírozható.

2in1 funkciójának köszönhetően a vendégeknek köszönetajándékként is adható.
Nincs más dolgod, mint kiválasztani a plexi alapot, fizetned a rendelésedet. A vásárláskor megkapott elérhetőségeid egyikén felkeresünk és megkezdjük a részletek kidolgozását. 

Van lehetőséged teljesen egyedi forma tervezésre is, ebben az esetben válaszd "egyedi forma" nevet viselő terméktípusunkat és 10x10 cm-es méreten belül 350 ft/db áron elkészítjük neked. A galériában egy lovas témájú esküvő ültetőkártyáit láthatod. 

A galériában látható képek segítenek a döntésben és inspirációként szolgálnak. Minden egyes darabot egyedileg készítünk, a Jegyespár elképzelései alapján.

Csatlakozz Te is PlexiMentő Szolgáltatásunkhoz! 

Azokat a táblákat, melyeket tőlem vásároltál saját költségeden juttasd vissza hozzám. Akár személyesen, akár postai feladás bármelyik fajtáját választva. Az így visszakapott lapokat – legyenek azok bármennyire sérültek, karcosak is – összegyűjtöm, újravágom és krétafestékkel kezelve pl.: a Heim Pál Gyermekkórház kislakóinak juttatom el a Te nevedben is, mint karácsonyi ajándék. A krétatáblákra színezhető színezőt, összeilleszthető autópályát vagy akár kincses térképet rajzolnak grafikusaim, hogy az ott töltött napokat még izgalmasabbá varázsoljuk, repüljön a kezelések közötti idő.  Te adod a plexit és vállalod a visszapostázási díjat, én adom a szakmai hátteret: újravágást, festését, grafikai kivitelezését és az átadást. Természetesen minden lépésünkről itt a blogban olvashatsz és a Galéria menüpont alatt is megtekinthető lesz a fényképes beszámolónk az átadásról. Kampány 2021.09.01.-vel indul és 2022.december.1-ig tart.

Ezen időszak alatt visszakapott pelxi lapokat összegyűjtöm, átalakítom, hogy a 2022-es karácsonyis szezon igazán különleges legyen a gyeremkkorházakban gyógyulóknak. A táblák festését követően azok nem allergizálnak, porózus kréta helyett speciális krétafilcekkel lehet rajzolni rá, széleit lekerekítem, így biztonsággal használhatóak az egészen kicsik számára is. A filcek beszerzését vállalom, mint Plexitündér.
Köszönöm a figyelmedet, nagyon várom remélem, hogy Te is csatlakozol kampányomhoz! Az átadásról készült felvételeket harmadik félnek nem szolgáltatom ki, megosztását engedélyekhez kötötten, előírásoknak megfelelően teszem közzé. 

Plexitündér

Terméket buborékos fóliába csomagolva adjuk át.

Teljesen egyedi megrendelés esetén a Kapcsolat fül alatt kérj ajánlatot! 

Személyes átvétel előzetes egyeztetés után, szállító partnerünk a GLS. 
A terméket a GLS által előírt csomagolásra vonatkozó feltételeknek és előírásoknak megfelelően csomagoljuk és indítjuk útnak feléd. A szállítás során keletkező esetleges károkért a PLexitündér nem felel, de kérlek jelezd mindenképpen és a GLS felé továbbítom a hibás teljesítésről készült képet és a számla másolatodat! 
A termék visszaküldeésére vonatkozó feltételeket a webshop értékesítéshez rendelt ÁSZF feltételekben és kiegészítő mellékleteiben találod meg.

Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél te az első!

Értékelem