Esküvői plexi ajándékdoboz

Cikkszám: 184

Állapot: Raktáron

Szállítás: 5 napon belül

Ajándék plexi dobozainkat egyedi grafikával és feliratokkal látjuk el, így válik teljesen egyedivé.
Lepd meg vele az ifjú párt vagy köszöntsd az örömszülőket, koszorúslányokat, a tanúkat a dobozba tett apró kedvességgel.

Méret 13x13x13 cm
Egyedi felirattal igen
Anyag plexi

9.000 Ft / darab


Elhunyt szerettünk emléktáblája az üresen hagyott székekre
2.200 Ft

Ajándék plexi dobozainkat egyedi grafikával és feliratokkal látjuk el, így válik teljesen egyedivé! Lepd meg vele az ifjú párt vagy köszöntsd az örömszülőket, koszorúslányokat, a tanúkat a dobozba tett apró kedvességgel. 

A dobozokat 13x13x13 cm-es méretben készítjük UV nyomtatással, de természetesen teljesen egyedi méretelképzeléseket is megvalósítunk, erre vonatkozóan kérlek írj üznetet nekem a Kapcsolatok menüpont alatt. Az ajánlatodat 2 munknapon belül eljuttatjuk számodra. A dobozka teteje felfelé nyílik, plexi zsanérokkal rögzítettük. A doboz üresen érkezik hozzád, a Te feladatod annak megtöltése. A dobozt a későbbiekben számtalanszor tudja tárolásra használni a megajándékozott, bármikor ránéz biztosan mosolyra húzódik a szája a személyes ajándék láttán. 


A feliratok, a festés, a díszítés teljesen egyedi, erről a megrendelésedet követően részletesen beszélünk. Idén már van lehetőség fotó nyomtatásra is,hogy még színesebbé és személyesebbé tudjuk varázsolni az ajándékot. A fotónyomtatás feláras szolgáltatás (amennyiben szeretnél rá), melynek költségét tartalmazó számlát külön küldjük el neked. 
A galériában látható dobozok korábbi munkáinkból lettek összeválogatva, a kosárba tett termék kifizetését követően számodra teljesen egyedi dobozkákat készítünk, az ajándékozott stílusához igazítottan. A képek így csupán ötletadóak, inspirációként szolgálnak. 

Az árak víztiszta 3 mm-es plexi lapra értendőek. Opál és színes (feket, piros, kék bronz) lapok esetében egyedi árajánlatot kérj a Kapcsolatok menüpont alatt! 

KATA tv változás miatti magas alapanyag és munkaóra költségek miatt a kézi kalligráfia elkészítését felár ellenében tudjuk vállalni! Ennek kapcsán kérj ajánlatot a Kapcsolatok menüpont alatt!

 

Csatlakozz Te is PlexiMentő Szolgáltatásunkhoz! 

Azokat a táblákat, melyeket tőlem vásároltál saját költségeden juttasd vissza hozzám. Akár személyesen, akár postai feladás bármelyik fajtáját választva. Az így visszakapott lapokat – legyenek azok bármennyire sérültek, karcosak is – összegyűjtöm, újravágom és krétafestékkel kezelve pl.: a Heim Pál Gyermekkórház kislakóinak juttatom el a Te nevedben is, mint karácsonyi ajándék. A krétatáblákra színezhető színezőt, összeilleszthető autópályát vagy akár kincses térképet rajzolnak grafikusaim, hogy az ott töltött napokat még izgalmasabbá varázsoljuk, repüljön a kezelések közötti idő.  Te adod a plexit és vállalod a visszapostázási díjat, én adom a szakmai hátteret: újravágást, festését, grafikai kivitelezését és az átadást. Természetesen minden lépésünkről itt a blogban olvashatsz és a Galéria menüpont alatt is megtekinthető lesz a fényképes beszámolónk az átadásról. Kampány 2021.09.01.-vel indul és 2022.december.1-ig tart.

Ezen időszak alatt visszakapott pelxi lapokat összegyűjtöm, átalakítom, hogy a 2022-es karácsonyis szezon igazán különleges legyen a gyeremkkorházakban gyógyulóknak. A táblák festését követően azok nem allergizálnak, porózus kréta helyett speciális krétafilcekkel lehet rajzolni rá, széleit lekerekítem, így biztonsággal használhatóak az egészen kicsik számára is. A filcek beszerzését vállalom, mint Plexitündér.
Köszönöm a figyelmedet, nagyon várom remélem, hogy Te is csatlakozol kampányomhoz! Az átadásról készült felvételeket harmadik félnek nem szolgáltatom ki, megosztását engedélyekhez kötötten, előírásoknak megfelelően teszem közzé. 

Plexitündér

Terméket buborékos fóliába csomagolva adjuk át.
Személyes átvétel előzetes egyeztetés után, szállító partnerünk a GLS. 
A terméket a GLS által előírt csomagolásra vonatkozó feltételeknek és előírásoknak megfelelően csomagoljuk és indítjuk útnak feléd. A szállítás során keletkező esetleges károkért a PLexitündér nem felel, de kérlek jelezd mindenképpen és a GLS felé továbbítom a hibás teljesítésről készült képet és a számla másolatodat! 
A termék visszaküldeésére vonatkozó feltételeket a webshop értékesítéshez rendelt ÁSZF feltételekben és kiegészítő mellékleteiben találod meg.

Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél te az első!

Értékelem

Esküvői plexi ajándékdoboz

Esküvői plexi ajándékdoboz