Borospohár feliratozása

Cikkszám: 186

Állapot: Raktáron

Szállítás: 5 napon belül

Borospoharainkat egyedi feliratokkal és/vagy grafikával látjuk el, hogy egy igazán megmosolyogtató terméket hozzunk létre. Ezen kívül különböző más felületekre vonatkozóan is vállaljuk a kalligráf technikával készített feliratok elkészítését hozott termékek ill. általunk beszerzett termékek esetében is.

Méret különböző méretű borospoharak készletről cm
Egyedi felirattal igen
Anyag üveg


Esküvői plexi ajándékdoboz
9.000 Ft

Borospoharainkat egyedi feliratokkal és/vagy grafikával látjuk el, hogy mindenki számára megmosolyogtató terméket hozzunk létre. Esküvőtökön a poharak így nem csak "ültetőkártyák" és/vagy "köszönetajándékok" lehetnek, hanem egy "zöldebb" esküvőt követve az ökológiai lábnyomunk is kisebb lehet, kevesebb mosogatás miatt.  A borospoharakat Te is elhozhatod hozzánk, raktárunkat a XXII.kerületben, Dél-Budán építettük ki. 
A termék kosárba helyezése előtt válaszd ki a neked tetsző megoldást adott pohár darabszámra vonatkozóan és a rendelésed véglelegesítését követően a megkapott elérhetőségek egyikén felvesszük veled a kapcsolatot, kidolgozzuk a részleteket! 

Ezen kívül különböző más felületekre vonatkozóan is vállaljuk a kalligráf technikával készített feliratok elkészítését hozott termékek ill. általunk beszerzett termékek esetében is. Kapcsolatok menüpont alatt vedd fel velünk a kapcsolatot és ajánlatunkat a termék képének és darabszámának elküldését követően összeállítjuk neked 2 munkanapon belül. 

A feliratokat és a díszítést előzetesen egy papír alapú látványtervvel mutatjuk meg neked! 

 

 

 

 

Terméket buborékos fóliába csomagolva adjuk át. Adott termékeknél előfordulhat, hogy védőfóliaréteg van rajta.  Használat előtt kérlek távolítsd el azokat!
Személyes átvétel előzetes egyeztetés után, szállító partnerünk a GLS. 
A terméket a GLS által előírt csomagolásra vonatkozó feltételeknek és előírásoknak megfelelően csomagoljuk és indítjuk útnak feléd. A szállítás során keletkező esetleges károkért a PLexitündér nem felel, de kérlek jelezd mindenképpen és a GLS felé továbbítom a hibás teljesítésről készült képet és a számla másolatodat! 
A termék visszaküldeésére vonatkozó feltételeket a webshop értékesítéshez rendelt ÁSZF feltételekben és kiegészítő mellékleteiben találod meg.

Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél te az első!

Értékelem