Borospohár, műbőr, kristály stb feliratozása

Cikkszám: 186

Állapot: Raktáron

Szállítás: 5 napon belül

Borospoharainkat egyedi feliratokkal és/vagy grafikával látjuk el, hogy egy igazán megmosolyogtató terméket hozzunk létre. Ezen kívül különböző más felületekre vonatkozóan is vállaljuk a kalligráf technikával készített feliratok elkészítését hozott termékek ill. általunk beszerzett termékek esetében is.

Méret különböző méretű borospoharak készletről cm
Egyedi felirattal igen
Anyag üveg


Esküvői plexi ajándékdoboz
9.000 Ft

Borospoharainkat egyedi feliratokkal és/vagy grafikával látjuk el, hogy mindenki számára megmosolyogtató terméket hozzunk létre. Esküvőtökön a poharak így nem csak "ültetőkártyák" és/vagy "köszönetajándékok" lehetnek, hanem egy "zöldebb" esküvőt követve az ökológiai lábnyomunk is kisebb lehet, kevesebb mosogatás miatt.  A borospoharakat Te is elhozhatod hozzánk, raktárunkat a XXII.kerületben, Dél-Budán építettük ki. 
A termék kosárba helyezése előtt válaszd ki a neked tetsző megoldást adott pohár darabszámra vonatkozóan és a rendelésed véglelegesítését követően a megkapott elérhetőségek egyikén felvesszük veled a kapcsolatot, kidolgozzuk a részleteket! 

Ezen kívül különböző más felületekre vonatkozóan is vállaljuk a kalligráf technikával készített feliratok elkészítését hozott termékek ill. általunk beszerzett termékek esetében is. Kapcsolatok menüpont alatt vedd fel velünk a kapcsolatot és ajánlatunkat a termék képének és darabszámának elküldését követően összeállítjuk neked 2 munkanapon belül. 

A feliratokat és a díszítést előzetesen egy papír alapú látványtervvel mutatjuk meg neked! 

 

Csatlakozz Te is PlexiMentő Szolgáltatásunkhoz! 

Azokat a táblákat, melyeket tőlem vásároltál saját költségeden juttasd vissza hozzám. Akár személyesen, akár postai feladás bármelyik fajtáját választva. Az így visszakapott lapokat – legyenek azok bármennyire sérültek, karcosak is – összegyűjtöm, újravágom és krétafestékkel kezelve pl.: a Heim Pál Gyermekkórház kislakóinak juttatom el a Te nevedben is, mint karácsonyi ajándék. A krétatáblákra színezhető színezőt, összeilleszthető autópályát vagy akár kincses térképet rajzolnak grafikusaim, hogy az ott töltött napokat még izgalmasabbá varázsoljuk, repüljön a kezelések közötti idő.  Te adod a plexit és vállalod a visszapostázási díjat, én adom a szakmai hátteret: újravágást, festését, grafikai kivitelezését és az átadást. Természetesen minden lépésünkről itt a blogban olvashatsz és a Galéria menüpont alatt is megtekinthető lesz a fényképes beszámolónk az átadásról. Kampány 2021.09.01.-vel indul és 2022.december.1-ig tart.

Ezen időszak alatt visszakapott pelxi lapokat összegyűjtöm, átalakítom, hogy a 2022-es karácsonyis szezon igazán különleges legyen a gyeremkkorházakban gyógyulóknak. A táblák festését követően azok nem allergizálnak, porózus kréta helyett speciális krétafilcekkel lehet rajzolni rá, széleit lekerekítem, így biztonsággal használhatóak az egészen kicsik számára is. A filcek beszerzését vállalom, mint Plexitündér.
Köszönöm a figyelmedet, nagyon várom remélem, hogy Te is csatlakozol kampányomhoz! Az átadásról készült felvételeket harmadik félnek nem szolgáltatom ki, megosztását engedélyekhez kötötten, előírásoknak megfelelően teszem közzé. 

Plexitündér

 

 

Terméket buborékos fóliába csomagolva adjuk át. Adott termékeknél előfordulhat, hogy védőfóliaréteg van rajta.  Használat előtt kérlek távolítsd el azokat!
Személyes átvétel előzetes egyeztetés után, szállító partnerünk a GLS. 
A terméket a GLS által előírt csomagolásra vonatkozó feltételeknek és előírásoknak megfelelően csomagoljuk és indítjuk útnak feléd. A szállítás során keletkező esetleges károkért a PLexitündér nem felel, de kérlek jelezd mindenképpen és a GLS felé továbbítom a hibás teljesítésről készült képet és a számla másolatodat! 
A termék visszaküldeésére vonatkozó feltételeket a webshop értékesítéshez rendelt ÁSZF feltételekben és kiegészítő mellékleteiben találod meg.

Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél te az első!

Értékelem