Anyák napi workshop - emlékalbum , 2022.04.17 15:00-16:30 (felnőtt csoport)

Cikkszám: 225_1

Állapot: Raktáron

Szállítás: 4 napon belül

Lepd meg édesanyádat egy saját magad készítette scrapbook alapokra építő emlékalbummal, melyhez a Plexitündér mesés borítót kapcsolt. Betétlapoknál pedig megtanítunk kalligráfusan is írni a plexi lapokra! A további részletek kapcsán olvasd el a termékleírást!

Méret 10x14 cm
Szín amit szeretnél:)
Egyedi felirattal igen
Anyag papír, plexi, kiegészítők

7.500 Ft / darab


Húsvéti alkotócsomag - otthoni alkotás
7.500 Ft

Szeretettel várunk ANYÁK NAPI emlékalbumkészítő workshopunkra Budapesten! 

(nem tudsz hozzánk csatlakozni Budapesten, akkor is olvass tovább, mert alkotócsomaggal készültünk!)

Az album scrapbook alaptechnikára épülő karton alapú album, amit plexi előlappal ill. betétlapokkal látunk el. 
A workshop alkamával scrapbook koordinátor segítségével elkészítheted az egyedi albumodat. Készítheted magadnak, Édesanyádnak, nagymamádnak ajándékba ill. elhunyt édesanyád emlékének. 
A 10 lapos dupla oldalas emlékalbumhoz kérünk tőled 8 db képet, amit mi a workshop napjáig megfelelő méretben előhivatunk, kikészítünk az asztalra a nyers albumalapod mellé. A fényképek szólhatnak a közös élményeitelről, a kirándulásokról, családi eseményekről vagy csak pakold tele mindazzal a sok-sok aprósággal, ami miatt szereted Édesanyád.....egyszóval, bármiről, ami úgy érzed, hogy emlékalbumot kíván.

Az album kinyitható és bővíthető fémkarikával áll össze 10x14 cm-es méretben, színes szalagokkal díszítjük ill. a belső lapokat a fényképeken túl különféle apróságokkal, csipkével, chipboard-okkal, dekorgombokkal, kapcsokkal teszünk egyedivé. Hatalmas doboznyi alapanyaggal készülünk, hogy igazán egyedivé tud varázsolni az albumodat. 

S hogyan kapcsolódik ide a plexi? A workshop alkalmával előre nyomtatott és formára vágott elő- ill. betét plexilapokból tudsz válogatni, majd belefűzni az albumodba. A workshop alkalmával megtanítunk a KALLIGRÁFIA alapjaira, hogy az albumod belső plexi lapocskáid TE magad tudd gyönyörű folyóírással és dekorbetűkkel készült szöveggel ellátni, úgy, ahogyan azt a Plexitündértől láthattad már. 

A workshop ide  alatt frissen főzött kávéval/teával és sütikkel várunk. Gyere el és alkossunk közösen, nevessünk nagyokat, ismerkedjünk, csacsogjunk alkotás közben. 

A workshopra gyermekeddel együtt is tudsz csatlakozni, a workshop dátumok között gyerekes és felnőtt alkalmakat is meghirdettünk, hogy az aprónép se maradjon ki a mókából! Készítsétek el együtt az első közös Húsvét témájú emlékalbumotokat! Oldalbeállításokban válaszd ki a neked, nektek megfelelő dátumot és fizetésedet követően minden hasznos információt elküldünk adott workshopra vonatkozóan. 

A workshopok időpontjai:

2022.04.16:30-18:00 (gyerekes csoport)

2022.04.17 15:00-16:30  (felnőtt csoport)

2022. 04.26 16:30-18:00 (gyerekes csoport)

2022.04.30 13:00-14:30 (felnőtt) 

Adott időponthoz rendelt workshopra maximum 10 fő jelentkezését várjuk. A workshopot egy ember jelentlezése esetén is nagy örömmel megtartjuk. 

(Annyi albumot tegyél korába, amennyit szeretnél elkészíteni)

Helyzsín: XXII.kerület a Plexitündér főhadiszállása :)

Megközelítés: 141 - es busz Antalháza megálló, csupán 2 megállónyira Kelenföld Pályaudvartól és a 4-es metrótól vagy 250 (Szabina utca), 150-es (Tanító utca) megállótól 100 méterre. 

Fizetés: bankkártyás fizetés ill. átutalás. 

Lemondási feltétel: a workshop előtti nap déli 12 óráig van lehetőséged egy másik időpontra átkérni magad vagy lemondani az alkalmat.
A határidőn túli lemondás esetén pénzvisszafizetésre nincs lehetőség. Az alapanyagokat, a fényképeket előre elkészítettük neked. Ebben az esetben azt kérjuk, hogy, mint alkotócsomag vidd haza az albumot és készítsd el a videós útmutatásunk alapján. 

Alkotócsomag: a workshop kategória alatt megtalálod az alkotócsomagunkat, melyet örömmel elküldünk neked (nem tudsz csatlakozni a személyes találkozónkhoz), videós mellékletet biztosítunk és odahaza könnyedén elkészítheted az albumokat. 

A workshop ideje alatt fényképek készülnek ill. élő instagramm bejelentkezés,  melyek a Plexitündér tulajdonában maradnak. Természetesen a helyszíni nyiltkozat kitöltését követően rendelkezhetsz jogaidról. (hozzájárulásodat adod vagy elutasítod, hogy arcot szerepeljen a megosztott képeken és videóanyagon) 

A következő workshopunk a Húsvéti témára épít! Gyere el oda is!

Várunk nagy nagy szeretettel! - Plexitündér - 

Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél te az első!

Értékelem