Anyák napi emlékalbum - alkotócsomag

Cikkszám: 226

Állapot: Raktáron

Szállítás: 4 napon belül

Készítsd el odahaza emlékalbumodat Édesanyád számára! A scrapbbok alapjaira építve egyedi, különleges albumokat állíthatsz össze. A plexi előlap ill. betétlapok kapcsán pedig megtanítunk a kalligráfia alapjaira, ahogyan azt a Plexitündérnél is láthattad már! A további részletek kapcsán olvasd el a termékleírást!

Méret 10x14 cm
Szín amit elképzeltél
Egyedi felirattal igen
Anyag plexi, papír, kiegészítők

7.500 Ft / darab


Húsvéti alkotócsomag - otthoni alkotás
7.500 Ft

Az album scrapbook alaptechnikára épülő karton alapú album, amit plexi előlappal ill. betétlapokkal látunk el. 

Az alkotócsomaghoz videós kisokost készítettünk, hogy könnyedén el tudd odahaza is készíteni az albumodat!

KINEK AJÁNLJUK? Készítheted a magas szórakoztatására, Édesanyádnak, Nagymamádnak, elhunyt szeretted emlékére. 
A 10 lapos dupla oldalas emlékalbumhoz válogass ki 8 db képet, amit szivesen átméretezünk neked, az albumhoz igazítottan. Az előhívatott fényképek szólhatnak elmúlt Anyák napjainak szép emlékeiről, gyermekeddel közös első Anyák napi műsorodon készült emlékekről, közös anyák napi kirándulásokról stb......egyszóval, bármiről, ami úgy érzed, hogy emlkalbumot kíván.

Az album kinyitható és bővíthető fémkarikával áll össze 10x14 cm-es méretben, színes szalagokkal díszítjük ill. a belső lapokat a fényképeken túl különféle apróságokkal, csipkével, chipboard-okkal, dekorgombokkal, kapcsokkal teszünk egyedivé. Hatalmas doboznyi alapanyaggal készülünk, hogy igazán egyedivé tud varázsolni az albumodat. Az alkotócsomagodban ezekből válogatunk neked össze, előzetes egyeztetést követően (színvilág, téma stb figyelembevételével)

S hogyan kapcsolódik ide a plexi? A csomagban előre nyomtatott és formára vágott elő- ill. betét plexilapokból tudsz válogatni, majd belefűzni az albumodba. A videós anyagban megtanítunk a KALLIGRÁFIA alapjaira, hogy az albumod belső plexi lapocskáid TE magad tudd gyönyörű folyóírással és dekorbetűkkel készült szöveggel ellátni, úgy, ahogyan azt a Plexitündértől láthattad már. 

Az elkészült albumot, ha van kedved, küld el nekünk, kíváncsiak vagyunk! :)

FONTOS: Annyi albumot tegyél korába, amennyit szeretnél elkészíteni! Akár odahaz, gyermekeddel együtt is el tudjátok készíteni ezt az egyszerű alapokra építő, de nagyon mutatós albumot. 

Fizetés: bankkártyás fizetés ill. átutalás.  

A következő workshopunk a Húsvéti témára épít! Azt az alkotócsomagod is tedd kosárba. 

Mókás alkotást!  - Plexitündér - 

Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél te az első!

Értékelem

Anyák napi emlékalbum - alkotócsomag

Anyák napi emlékalbum - alkotócsomag