Ballagési meghívó / Szalagavató / Bolondballagás, Plexi meghívó (+ fatalp ajándék)

Cikkszám: 214_1

Állapot: Raktáron

Szállítás: 4 napon belül

Óvodai, iskolai esemény kapcsán válaszd a plexi meghívóinkat! Plexitündér ajándéka egy natúr luc fatalp, melynek segítségével megmosolyogtató emléktáblává, lakásdekorációvá válik a plexi meghívótok. További információt a termékleírásban találsz.

Méret A5 cm
Egyedi felirattal igen
Anyag plexi

1.590 Ft / darab


Óvodai/ Iskolai ballagási tabló
19.900 Ft

Köszöntő / emléktábla
2.200 Ft

Iskolai megbízott, egy szülő vagy a gyerekek Tanárnője vagy? A te feladatod a meghívók beszerzése?
Tedd meg stílusosan, kreatívan! 
Plexi meghívóinkat A5 méretben készítjük, Uv nyomtatással. Színben passzoló borítékkal és viaszpecsét zárással is megrendelheted. 

A meghívó szövegezét teljesen rátok bízzuk, mi 2 munkanapon belül megtervezzük a látványtervet, elküldjük az illetékesnek. Elfogadását követően 5 munkanapon belül kinyomtatjuk és eljuttatjuk neked. 

Annyi meghívót tegyél a kosárba, amennyire szükséged van. A fizetést követően a megkapott elérhetőségek egyikén felkeresünk és elkezdjük a tervezést. 
A látványtervet 2 alkalommal tudud díjmentesen módosítani, minden további módosítás +1000 ft felárral történik. 

Boríték és viaszpecsét színskálánk a szivárvány szinte minden színét tartalmazza,  nyomdánk kérésedre a kiválasztott színben készíti el. 

A Plexitündér ajándéka egy luc fenyő, natúr színű fatalap, a meghívó 3 mm-es vastagságának megfelelő furattal. A meghívótok nem fog a sötét fiókban kallódni évekig, a fatlapnak köszönhetően egy megmosolyogtató lakásdekorációs elemmé alakul. (fatalpat akár be is lehet festeni)

Terméket buborékos fóliába csomagolva adjuk át.
A fatalp része a csomagnak, az a Plexitündér ajándéka Nektek!

Személyes átvétel előzetes egyeztetés után, szállító partnerünk a GLS. 
A terméket a GLS által előírt csomagolásra vonatkozó feltételeknek és előírásoknak megfelelően csomagoljuk és indítjuk útnak feléd. A szállítás során keletkező esetleges károkért a Plexitündér nem felel, de kérlek jelezd mindenképpen és a GLS felé továbbítom a hibás teljesítésről készült képet és a számla másolatodat! 
A termék visszaküldeésére vonatkozó feltételeket a webshop értékesítéshez rendelt ÁSZF feltételekben és kiegészítő mellékleteiben találod meg.

Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél te az első!

Értékelem