Karácsonyi plexi korongok - számtalan lehetőséget rejtenek, Furattal

Cikkszám: 183_1

Állapot: Raktáron

Szállítás: 4 napon belül

Plexi korongokat számos módon tudod felhasználni, olvass tovább a termék leírásban!

Méret 10x10x0,3 cm
Egyedi felirattal igen
Anyag plexi

550 Ft / darab


Karácsonyi plexi csillagok
550 Ft

Plexi korong felhasználására számos ötletünk van:
- furattal karácsonyfadísz vagy csomag mellé köszönetkártya
- furat nélkül poháralátét vagy névkártya egy ünnepi asztalon
- adventi koszorúra, kopogtatóra ragaszthatod 
- céges ajándék az alkamazottaknak, vásárlóidnak vagy a veled együtt dolgozó partnereidnek

A korongokat önmagában és felirattal együtt is meg tudod vásárolni. A megrendelésed beérkezését követően felkeresünk és kezdődhet is a közös munka. 
A plexi sokoldalúan dekorálható! Felületére nem csak írni UV nyomtati tudunk fotókat, szines grafikát készíthetünk, gravírozhatjuk. Itt csak a fantázia szabhat határt! 

50 db-ot meghaladó ill. egyedi méretre vonatkozó rendelésed esetén Kapcsolatok menüpont alatt kérj ajánlatot, melyre 2 munkanapon belül válaszolunk. 
A galériában látható korong korábbi munkáink fotói közül kerültek összeválogatásra, inspirációként. Minden megrendelés más és más, adott elképzelés - kívánság alapján készítjük el. Tegyél minket próbára! 

 

Csatlakozz Te is PlexiMentő Szolgáltatásunkhoz! 

Azokat a táblákat, melyeket tőlem vásároltál saját költségeden juttasd vissza hozzám. Akár személyesen, akár postai feladás bármelyik fajtáját választva. Az így visszakapott lapokat – legyenek azok bármennyire sérültek, karcosak is – összegyűjtöm, újravágom és krétafestékkel kezelve pl.: a Heim Pál Gyermekkórház kislakóinak juttatom el a Te nevedben is, mint karácsonyi ajándék. A krétatáblákra színezhető színezőt, összeilleszthető autópályát vagy akár kincses térképet rajzolnak grafikusaim, hogy az ott töltött napokat még izgalmasabbá varázsoljuk, repüljön a kezelések közötti idő.  Te adod a plexit és vállalod a visszapostázási díjat, én adom a szakmai hátteret: újravágást, festését, grafikai kivitelezését és az átadást. Természetesen minden lépésünkről itt a blogban olvashatsz és a Galéria menüpont alatt is megtekinthető lesz a fényképes beszámolónk az átadásról. Kampány 2021.09.01.-vel indul és 2022.december.1-ig tart.

Ezen időszak alatt visszakapott pelxi lapokat összegyűjtöm, átalakítom, hogy a 2022-es karácsonyis szezon igazán különleges legyen a gyeremkkorházakban gyógyulóknak. A táblák festését követően azok nem allergizálnak, porózus kréta helyett speciális krétafilcekkel lehet rajzolni rá, széleit lekerekítem, így biztonsággal használhatóak az egészen kicsik számára is. A filcek beszerzését vállalom, mint Plexitündér.
Köszönöm a figyelmedet, nagyon várom remélem, hogy Te is csatlakozol kampányomhoz! Az átadásról készült felvételeket harmadik félnek nem szolgáltatom ki, megosztását engedélyekhez kötötten, előírásoknak megfelelően teszem közzé. 

Plexitündér

Terméket buborékos fóliába csomagolva adjuk át, hátlapján még ott lesz a védő fóliaréteg.
Személyes átvétel előzetes egyeztetés után, szállító partnerünk a GLS. 
A terméket a GLS által előírt csomagolásra vonatkozó feltételeknek és előírásoknak megfelelően csomagoljuk és indítjuk útnak feléd. A szállítás során keletkező esetleges károkért a PLexitündér nem felel, de kérlek jelezd mindenképpen és a GLS felé továbbítom a hibás teljesítésről készült képet és a számla másolatodat! 
A termék visszaküldeésére vonatkozó feltételeket a webshop értékesítéshez rendelt ÁSZF feltételekben és kiegészítő mellékleteiben találod meg.

Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél te az első!

Értékelem