Karácsonyi plexi figurák - kreatívoknak csomagban

Cikkszám: 162

Állapot: Raktáron

Szállítás: 4 napon belül

Plexi lézervágott ünnepi figurákat számtalan módon tudod felhasználni! Alkotásra fel! Ötleteinket alul, a termék leírásban találod meg.

Méret vegyes cm
Egyedi felirattal igen
Anyag plexi

1.800 Ft / darab


HYGGE könyvjelző
500 Ft

Karácsonyi borospohár egyedi grafikával / felirattal - 6 db-os szett!
950 Ft

Plexi lézervágott ünnepi figurákat számtalan módon tudod felhasználni! Alkotásra fel!

A papírzacskó 8 db ünnepi figurát tartalmaz, véletlenszerűen csomagolva! A figurák 6 cm magasak. 

- csizma

- hópihe

- sapka

- hóember

- fenyő

- ajándékdoboz

- köszönetkártya forma

A figurákra kisméretű furatokat is készítettünk. Felakaszthatóak a karácsonyfára vagy egy koszorúra is felragaszthatod egy csinos kis masnival. 

Tippek: 
- karácsonyfadísz 

- kísérőkártya az ajándék mellé

- adventi koszorú díszítés

- ünnepi könyvjelző

- kedves ajándék a veled együttműködő és /vagy beszállító cégeknek, vállakozásoknak

- levélben postázható, kompakt méret, levél mellé, kedves ajándékként ....
 

Egyedi forma és méretmegrendelésre is van lehetőség. Kapcsolatok menüpont alatt kérj erre vonatkozóan ajálatot! A látványtervet 2 munknapon belül elküldjük Neked. 

Csatlakozz Te is PlexiMentő Szolgáltatásunkhoz!

Azokat a táblákat, melyeket tőlem vásároltál saját költségeden juttasd vissza hozzám. Akár személyesen, akár postai feladás bármelyik fajtáját választva. Az így visszakapott lapokat – legyenek azok bármennyire sérültek, karcosak is – összegyűjtöm, újravágom és krétafestékkel kezelve pl.: a Heim Pál Gyermekkórház kislakóinak juttatom el a Te nevedben is, mint karácsonyi ajándék. A krétatáblákra színezhető színezőt, összeilleszthető autópályát vagy akár kincses térképet rajzolnak grafikusaim, hogy az ott töltött napokat még izgalmasabbá varázsoljuk, repüljön a kezelések közötti idő.  Te adod a plexit és vállalod a visszapostázási díjat, én adom a szakmai hátteret: újravágást, festését, grafikai kivitelezését és az átadást. Természetesen minden lépésünkről itt a blogban olvashatsz és a Galéria menüpont alatt is megtekinthető lesz a fényképes beszámolónk az átadásról. Kampány 2021.09.01.-vel indul és 2022.december.1-ig tart.

Ezen időszak alatt visszakapott pelxi lapokat összegyűjtöm, átalakítom, hogy a 2022-es karácsonyis szezon igazán különleges legyen a gyeremkkorházakban gyógyulóknak. A táblák festését követően azok nem allergizálnak, porózus kréta helyett speciális krétafilcekkel lehet rajzolni rá, széleit lekerekítem, így biztonsággal használhatóak az egészen kicsik számára is. A filcek beszerzését vállalom, mint Plexitündér.
Köszönöm a figyelmedet, nagyon várom remélem, hogy Te is csatlakozol kampányomhoz! Az átadásról készült felvételeket harmadik félnek nem szolgáltatom ki, megosztását engedélyekhez kötötten, előírásoknak megfelelően teszem közzé. 

Plexitündér

Terméket buborékos fóliába csomagolva adjuk át.
Személyes átvétel előzetes egyeztetés után, szállító partnerünk a GLS. 
A terméket a GLS által előírt csomagolásra vonatkozó feltételeknek és előírásoknak megfelelően csomagoljuk és indítjuk útnak feléd. A szállítás során keletkező esetleges károkért a PLexitündér nem felel, de kérlek jelezd mindenképpen és a GLS felé továbbítom a hibás teljesítésről készült képet és a számla másolatodat! 
A termék visszaküldeésére vonatkozó feltételeket a webshop értékesítéshez rendelt ÁSZF feltételekben és kiegészítő mellékleteiben találod meg.

Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél te az első!

Értékelem

Karácsonyi plexi figurák - kreatívoknak csomagban

Karácsonyi plexi figurák - kreatívoknak csomagban