Karácsonyi plexi csillagok

Cikkszám: 181

Állapot: Raktáron

Szállítás: 4 napon belül

Plexi csillagok szépségét és vele a népszerűségét a lágysága és a víztiszta hatás adja.
Számos ötletünk van a csillagok felhasználására vonatkozóan, olvass tovább a termék leírásban...

Méret 10x10x0,3 cm
Egyedi felirattal igen
Anyag plexi

550 Ft / darab


Karácsonyi plexi figurák - kreatívoknak csomagban
1.800 Ft

A 10x10 cm-es plexi víztiszta csillagokat számos módon tudod felhasználni! A csillagokra kerülő szöveg ill. díszítés kapcsán a megrendelésedet követően egyeztetünk. A galériában látható csillagokat már elkészítettük, ötletadóként tölttük fel neked. Minden darab más és más, minden megrendelés egyedi és személyreszabott. 

A mi ötleteink:

- karácsonyfadísz
- ajándékksérő kártya
- poháralátét
- névkártya az ünnepi asztalnál
- adventi koszorúra tehető díszítő elem
- ajtóra akasztható dekoráció
- Mikulás virág mellé ajándékként 

Számos más formában is készítünk karácsonyi diszeket, poháralátétet, kísérő kártyát, hópelyheket. Kérlek tekintsd meg a lap alján található ajánlásainkat is. Egyedi forma és méret megrendelésed esetén pedig a Kapcsolatok menüpont alatt kérj ajánlatot. A látványtervet 2 munknapon belül elküldjük számodra. 

Csatlakozz Te is PlexiMentő Szolgáltatásunkhoz! 

Azokat a táblákat, melyeket tőlem vásároltál saját költségeden juttasd vissza hozzám. Akár személyesen, akár postai feladás bármelyik fajtáját választva. Az így visszakapott lapokat – legyenek azok bármennyire sérültek, karcosak is – összegyűjtöm, újravágom és krétafestékkel kezelve pl.: a Heim Pál Gyermekkórház kislakóinak juttatom el a Te nevedben is, mint karácsonyi ajándék. A krétatáblákra színezhető színezőt, összeilleszthető autópályát vagy akár kincses térképet rajzolnak grafikusaim, hogy az ott töltött napokat még izgalmasabbá varázsoljuk, repüljön a kezelések közötti idő.  Te adod a plexit és vállalod a visszapostázási díjat, én adom a szakmai hátteret: újravágást, festését, grafikai kivitelezését és az átadást. Természetesen minden lépésünkről itt a blogban olvashatsz és a Galéria menüpont alatt is megtekinthető lesz a fényképes beszámolónk az átadásról. Kampány 2021.09.01.-vel indul és 2022.december.1-ig tart.

Ezen időszak alatt visszakapott pelxi lapokat összegyűjtöm, átalakítom, hogy a 2022-es karácsonyis szezon igazán különleges legyen a gyeremkkorházakban gyógyulóknak. A táblák festését követően azok nem allergizálnak, porózus kréta helyett speciális krétafilcekkel lehet rajzolni rá, széleit lekerekítem, így biztonsággal használhatóak az egészen kicsik számára is. A filcek beszerzését vállalom, mint Plexitündér.
Köszönöm a figyelmedet, nagyon várom remélem, hogy Te is csatlakozol kampányomhoz! Az átadásról készült felvételeket harmadik félnek nem szolgáltatom ki, megosztását engedélyekhez kötötten, előírásoknak megfelelően teszem közzé. 

Plexitündér

 

Terméket buborékos fóliába csomagolva adjuk át, hátlapján még ott lesz a védő fóliaréteg.
Személyes átvétel előzetes egyeztetés után, szállító partnerünk a GLS. 
A terméket a GLS által előírt csomagolásra vonatkozó feltételeknek és előírásoknak megfelelően csomagoljuk és indítjuk útnak feléd. A szállítás során keletkező esetleges károkért a PLexitündér nem felel, de kérlek jelezd mindenképpen és a GLS felé továbbítom a hibás teljesítésről készült képet és a számla másolatodat! 
A termék visszaküldeésére vonatkozó feltételeket a webshop értékesítéshez rendelt ÁSZF feltételekben és kiegészítő mellékleteiben találod meg.

Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél te az első!

Értékelem

Karácsonyi plexi csillagok

Karácsonyi plexi csillagok