Karácsonyi ajándék plexi doboz - Egyenesen a Mikulástól

Cikkszám: 163

Állapot: Raktáron

Szállítás: 5 napon belül

Lepd meg gyermeked egy kinyitható ajándék dobozzal, egyenesen a Mikulástól. Pakold tele mindennel, amire a szíve vágyik!

Méret 20x20x20 cm
Egyedi felirattal igen
Anyag plexi

6.500 Ft / darab


HYGGE ajándékdoboz
5.500 Ft

Karácsonyi borospohár egyedi grafikával / felirattal - 6 db-os szett!
950 Ft

Karácsonyi plexi figurák - kreatívoknak csomagban
1.800 Ft

Lepd meg gyermeked egy kinyitható ajándék dobozzal, egyenesen a Mikulástól. Pakold tele mindennel, amire a szíve vágyik! 
MInden egyes dobozt egyedileg díszítünk, nem készül két egyforma. Amennyiben szeretnéd a gyermekeid nevét vagy van ötleted arra vonatkozóan mi kerüljön rá írd meg nekünk bártan az info@plexitunder.hu mail címre, rendelésed véglegesítését követően. 
A dobozkát később játéktárolóként tudja használni vagy ide teheti a kincseit, amiket féltve őriz. 

A dobozka fedeles, felfelé nyílik. Plexi zsanérokkal rögzített. A galériában látható képek korábbi munkáinkról készültek, a Te dobozodat az elképzeléseidhez igazítottan készítjük el. 

Egyedi méretmegrendelésre is van lehetőség! Kapcsolatok menüőpont alatt kérj ajánlatot. Látványtervünket 2 munkanapon belül elküldjük neked. 

 

Csatlakozz Te is PlexiMentő Szolgáltatásunkhoz!

Azokat a táblákat, melyeket tőlem vásároltál saját költségeden juttasd vissza hozzám. Akár személyesen, akár postai feladás bármelyik fajtáját választva. Az így visszakapott lapokat – legyenek azok bármennyire sérültek, karcosak is – összegyűjtöm, újravágom és krétafestékkel kezelve pl.: a Heim Pál Gyermekkórház kislakóinak juttatom el a Te nevedben is, mint karácsonyi ajándék. A krétatáblákra színezhető színezőt, összeilleszthető autópályát vagy akár kincses térképet rajzolnak grafikusaim, hogy az ott töltött napokat még izgalmasabbá varázsoljuk, repüljön a kezelések közötti idő.  Te adod a plexit és vállalod a visszapostázási díjat, én adom a szakmai hátteret: újravágást, festését, grafikai kivitelezését és az átadást. Természetesen minden lépésünkről itt a blogban olvashatsz és a Galéria menüpont alatt is megtekinthető lesz a fényképes beszámolónk az átadásról. Kampány 2021.09.01.-vel indul és 2022.december.1-ig tart.

Ezen időszak alatt visszakapott pelxi lapokat összegyűjtöm, átalakítom, hogy a 2022-es karácsonyis szezon igazán különleges legyen a gyeremkkorházakban gyógyulóknak. A táblák festését követően azok nem allergizálnak, porózus kréta helyett speciális krétafilcekkel lehet rajzolni rá, széleit lekerekítem, így biztonsággal használhatóak az egészen kicsik számára is. A filcek beszerzését vállalom, mint Plexitündér.
Köszönöm a figyelmedet, nagyon várom remélem, hogy Te is csatlakozol kampányomhoz! Az átadásról készült felvételeket harmadik félnek nem szolgáltatom ki, megosztását engedélyekhez kötötten, előírásoknak megfelelően teszem közzé. 

Plexitündér

Terméket buborékos fóliába csomagolva adjuk át. 
Személyes átvétel előzetes egyeztetés után, szállító partnerünk a GLS. 
A terméket a GLS által előírt csomagolásra vonatkozó feltételeknek és előírásoknak megfelelően csomagoljuk és indítjuk útnak feléd. A szállítás során keletkező esetleges károkért a PLexitündér nem felel, de kérlek jelezd mindenképpen és a GLS felé továbbítom a hibás teljesítésről készült képet és a számla másolatodat! 
A termék visszaküldeésére vonatkozó feltételeket a webshop értékesítéshez rendelt ÁSZF feltételekben és kiegészítő mellékleteiben találod meg.

Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél te az első!

Értékelem

Karácsonyi ajándék plexi doboz - Egyenesen a Mikulástól

Karácsonyi ajándék plexi doboz - Egyenesen a Mikulástól