Plexitartó fém állvány

Cikkszám: 229

Állapot: Raktáron

Szállítás: 4 napon belül

Fém táblatartónkra pl.: üdvözlőtáblát, ültetési rendet, hangulattáblákat, fényeket tudsz felhelyezni


8.900 Ft / darab


120x90 cm-es táblatartónkra kampóval, szalagokkal, zsinórokkal tudsz furattal ellátott plexi táblákat lógatni ill. felkötni. 
A sarok részekre virágtűzések, a lábaihoz hangulatdekorációs elemek helyezhetőek de tovább színesítheted szatén függönyözéssel vagy csavarj rá fényfüzéreket ill. bérelhető hangulatkorongjainkat. 

A bérlés 3 napos intervallumot jelent, a foglaltságról kérlek a Kapcsolatok menüpont vagy az info@plexitunder.hu mail címen érdeklődj, majd a szabad kapacitás visszaigazolását követően tedd kosárba. 
A kaukció: 5000 ft, melyet a bérleti szerződés elküldésével, annak kitöltésével és aláírásával fogadsz el. A kaukciót természetesen vissza utaljuk a megadott bankszámlaszámra, amennyiben a termék sértetlen érkezik vissza hozzánk. A bérleti szerződést a weboldalunk lábjegyzetében, a letölthető dokumentuk alatt is meg tudod tekinteni. 

A termék bérleti díja: 9900 ft

TIPP: Remek szolgáltatókkal dolgozunk együtt, makramé dekoráció kapcsán keresd fel PITYPANKA MAKRAME oldalát és rendeld meg ezt a csodás makramé díszt az állványra. 

Terméket csak személyesen tudod átvenni telephelyünkön, előre egyeztetett időpontban 
Visszaszállításról is neked kell gondoskodnod. 
A bérleti szerződést, ill. a pontos címet a vásárlásodat követően elküldjük a megadott elérhetőségeid egyikére. 

Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél te az első!

Értékelem

Plexitartó fém állvány

Plexitartó fém állvány