Hangulat kockák - dekorelem

Cikkszám: 239

Állapot: Raktáron

Szállítás: 4 napon belül

Látványos, kreatív és egyedi! Biztosan nem jön szembe még1 ilyen kocka a következő rendezvényen!


25.000 Ft / darab


Paravánfal plexi betétekkel
20.000 Ft

Plexi fánktartó állvány
4.500 Ft

50x50x50 cm-es zárt opál plexi kockáinkat számos alkalommal használtuk már mi ia tematikus dekorációink során.
A bérlés időtartama: 4 nap 

A bérlés 3 opál kockára vonatkozik, a csomagot nem bontjuk, de dönthetsz úgy, hogy csak 1 vagy 2 elemet viszel el, viszont az ár, ugyanaz minden esetben. 
Személyesen a XI.kerületben a BAH csomópontnál vehető át hétvégéken, hétköznapokon ill. hétvégén a XXII.kerületi telephelyünkön is van mód, előre egyeztetett időpontban. Méretéből adódóan a terméket csak személyesen van mód átvenni. 
Az opál kockákat kérésedre egyedi, lemosható grafikával, felíratokkal is el tudjuk látni, melynek elkészítése a 3 db kockára vonatkoóan 9500 ft. Ezt utalásos számla kiállítását követően tudod rendezni. A kockákat teljesen üresen,alapból fehéren is elviheted természetesen! 

A kézi feliratozáson ill. díszítésen túl, plotter vágógéppel vágott fóliadekorációt is készítünk rá. Ennek kapcsán a részleteket a bérlést követően a megkapott elérhetőségek egyikén egyeztetjük.  Szintén utólagosan kerül kiállításra róla a számla. 

A kockákra nehéz, 5 kilógrammot meghaladó tárgy nem helyezhető fel, leginkább reklám ill. információs torornyként, dekorációs elemsorként vagy oszlopként alkalmazható! 

Személyesen a XI.kerületben a BAH csomópontnál vehető át hétvégéken, hétköznapokon ill. hétvégén a XXII.kerületi telephelyünkön is van mód, előre egyeztetett időpontban. 
Méretéből adódóan a terméket csak személyesen van mód átvenni. 

Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél te az első!

Értékelem

Hangulat kockák - dekorelem

Hangulat kockák - dekorelem

Kosárba teszem
25.000 Ft