Induló vállalkozásod számára szeretnél profi képeket? A Webshopra készült termékeidet szeretnéd épített környezetbe helyezni? Új terméket vezetnél be és szeretnéd beszédes képekkel meghirdetni azt? Portfóliós anyagokat kell összeállítanod és szükséges annak felépítéséhez saját képanyag? 

Akkor a legjobb helyen jársz! A Plexitündér ebben segít neked!

Vállaljuk a fentiek alapján termékfotózások alkalmával dekoráció kiépítést országos kiszállással. Számos témához és termékhez tudunk igazodni, kiterjedett kapcsolati hálónknak köszönhetően a legjobb szolgáltatókat ajánljuk ki Neked. Bérelhető eszközparkunknak hála költségeidet tudod csökkenteni, a megálmodott témához gyorsan tudunk alkalmazkodni. 

Határozd meg a stílust és küld el nekünk a termékeidről a nyers képeket, mutasd be szolgáltatásodat  (info@plexitunder.hu).  Az ajánlat részeként néhány további kérdés tisztázását követően 2 munknapon belül elküldjük számodra az ajánlatot, helyszín és szolgáltatói javaslatokkal 

Válaszd a Plexitündér csapatát, mert maximálisan a Te elképzeléseidhez igazodunk, tanácsokkal látunk el, figyelünk a fotók méretarányaira és annak mögöttes funkciójára, gyorsan átállunk egyik témáról a másikra. 

A blog bejegyzésben látható képek egy torta termékfotózáson készültek (LipCake Factory Tortaműhely), melynek dekorációját a Plexitündér készítette! 

Várjuk jelentlezésedet! 

 

Plexitündér