Köszöntelek újra itt! 
Az előző blog bejegyzésben meséltem a pomázi kastélyban szervezett hangulatfotózásunkról, ahol 3 helyszínen, rengeteg szolgáltató közreműködésével készítettünk csodás képeket a social media és a portfólió anyagainkoz. Abban a posztban a készülődős - nászutas szobáról meséltem nektek, most a polgári házzaságkötő terem következik ill. azok a csodás szolgáltatók, akik nélkül nem jöhetettek volna létre ezek a csodás képek. Kedves Olvasó, amennyiben menyasszoynyként olvasod ezt a blogot, felététlen keresd fel ajánlatkérés kapcsán a következő szolgáltatókat! 

A polgári terem csodálatos ablaksorán beszűrődő napfényben kiváló minőségű fashion fotókat tudtunk készíteni a szebbnél - szebb ruhákról. Két nagyszerű menyasszonyi ruhaszalont szeretnék nektek bemutatni: 

Pille Menyasszonyi ruhaszalon https://www.facebook.com/Pille.ruhaszalon

Godó Zsófi Nagykőrősön, frissen nyitott szalonjában a menyasszonyokat, koszorúslányokat! Csodálatos ruháikról napokat tudok áradozni, most inkább a képek beszéljenek helyettem. :)

 

Másik csodás tervezőnk Edit, aki a XXII.kerületben alkot, ÁlomGardrób márkanév alatt. https://www.alomgardrob.com/
Minden ruhája egyedi tervezésű így bátran keressétek meg őt, ha egyedi ruhát szeretnétek magatoknak. 

Ügye, hogy mennyire csodásak ezek a ruhák? 

A harmadik részben a fény és hangtechnikát mutatom meg nektek. Személy szerint nagyon szeretem a fényeket, mert egy egyszerű - esetünkben fehérre meszelt téglafal hangulatot - mesebeli királylány kastéllyá, buli helyszínné vagy homokon, nyugtató hatást kölcsönző teremmé tudnak piilamatoka alatt alakítani. Várlak vissza!