Szeretnék nektek bemutatni egy újabb csodás rendezvényhelyszínt: pomázi Teleki-Wattay kastélyt!  -  https://telekiwattaykastely.hu/

Nem is olyan régen egy csodás hangulatfotózást szervezhettem ide, a kastély épületébe. A feladatom részeként lehetőséget biztosítottak arra, hogy 6 különböző asztal dekorációt készítsek a vacsora teremben, a Kastély Étteremben, megkomponálhattam a fashion fotózást a polágári teremben és képek által elmesélhettem a nagyérdeműnek, milyen is lesz majd a nagy nap előtt a nászutas szobában a hangulat. Remek nap volt, számos szolgáltató társammal találkozhattam újra, ismerhettem meg újakat. Instagramon és itt is a weboldalon is fogjátok látni majd az elkészült képeket. 

 

Vegyük sorjában a helyszíneket, kezdjük a nászutas szobával, hiszen itt kezdődik minden! 

A kastélyban 18 szoba várja a rokonságot, amelynek egyike a 105-ös, nászutas szoba. A kastély éttermének piacra történő pozicionálása mellett a munkám része volt, hogy olyan hangulatfotókat készítsek el az érdeklődő menyasszonyoknak, hogy azokat látva magukat odaképzelve, megmosolyogtató és izgalmas pillanatokat éljenek át. 

Be kell vallanom, bár nem vagyok esküvőszervező, mindig lopva és irigykedve figyelem ezeket az pillanatokat, amikor a helyszínen a dekorációt építem ki ezalatt. Nagyon bájos a sok mosoly, meghatóak a könnyek, ezerszóval felérő ölelések. Mindegyikre emlékszem, pedig higyjétek el, sok készülődést láttam már. 

Valami olyan állomása ez a "lányságunknak", ami jobb esetben egy soha vissza nem térő állapota az életünknek. Akkor és ott vagyunk a legszebbek, a legtökéletesebbek a leendő férjünk számára, mindenki csak a menyaszonyra figyel. Nehéz pillanatok is akadnak közöttük, mert nem egy örömanyát látok elfordulva pityeregni vagy zokogásban kitőrni. Lányos anyukaként már most görcsbe rándul a gyomrom, ha csak rágondolok, hogy egyszer egy szép napom, magam is itt állok majd pityeregve, a lányom esküvője napján. 

De térjünk is vissza a kastélybeli hangulathoz, a fotózáshoz! 

Számos szolgáltató társaim közül most hármat szeretnék kiemelni, mert nélkülük nincsenek ezek a csodás pillanatok sem és neked, kedves olvasó, ha menyasszony vagy, feltétlen javaslom, hogy keresd fel őket! 

Ahhoz, hogy a Nagy napotokon teljesen laza, szertelen, könnyed és stresszmentes legyél elengedhetetlen, hogy puha anyagokkal, jó illlatú és édes ízű ételekkel ill. csillogással vedd magad körbe. Dobdj el minden megfelelési kényszert, ne törődjetek azzal, mint gondolnak mások! Gondolj arra, hogy neked mi a jó! Azon a napon, mindenki érted és majd a szertartás után, értetek van ott! Minden kívánságodat lesik és igyekeznek teljesíteni a szolgáltatok, örömmámorban úszik a közvetlen rokonság, hát ússz velük te is! 

Vegyük itt is sorra a fentieket:
Puha anyagok - akkor STYLE BY KRISZTI  https://www.facebook.com/stylebyKriszti
Készülődős köntöseivel, névreszóló vállfákkal, koszorúslány kiegészítőivel mindenkit egy csapásra levehetsz a lábáról. Garantálom neked kedves menyasszony, ha ezekbe a köntösökbe belebújtok előjön belőletek a sexi kisördög és elkpesztően csinosnak fogjátok érezni magatokat! :) Legyetek szépek és mosolyogjatok! 

 

A finomságok élettani hatásairól remélem senkinek nem kell mesélnem, mert már úgy is tudjuk és hivatkozunk is rá sokszor, ügye hülgyeim? 
Arról viszont nem tudok még, hogy a kastély készülődős szobáiba ki biztosítja nektek az elképesztően finom, megannyi formában és ízekkel készített vajas kekszeket, pille és roppanó cukorkákat! Ő nem más, mint  - SWEET BUTIQUE!  https://www.sweetboutique.hu/

Ne hagyjátok ki és kóstoljátok végig a repertoárját, rendeljetek köszönetajándékokat is a vacsora asztalokra tőle! Nézzétek a lágy, natúr színpaletátt mutató szépégeit, ügye, hogy már szinte érezzük a szánkban az ízeket! Zsanett fáradhatatlan anyukaként, eszméletlen munkatempót diktálva egyre másra hozza az újsonságokat, szervez workshopokat és készít nagyon aranyos figurákat a tortátok tetejére! 

 

Tudom, a csillogást vártátok a legjobban! Minden menyasszony egy igazi szarka! Minden kell nektek, ami csillog :) s ha már csillogás akkor Tegzes Brigi és Csabi el is hozták nekünk a legcsodálatosabb gyűrűket, nyakláncokat, fülbevalókat a dobozaikban! - CRICO ÉKSZER  https://cricoekszer.hu/

Kövessétek be insta és fb oldalukat is, Brigiék hasznos videó tartalmakkal, jó tanácsokkal látnak el benneteket a gyűrűkre, a hordozásukra, tárolásukra vonatkozóan és sok érdekes infót is megtudhattok tőlük! elképesztően kedves, udvarias és segítőkész páros, velük biztosan nem lőttök bakot! Az én személyes kedvencem egy virágos, rózsaszín mintás ruhához rendelt nyaklánc és gyűrű páros volt! 

 

A következő bejegyzésben a polgári terem és a csodálatos ruhák világába kalauzollak el benneteket!
Gyertek vissza pár nap múlva!