Szeretettel köszöntelek, kedves Olvasó!

 

Plexitündér vagyok és egy olyan mesevilágba szeretnélek elkalauzolni, ahol az anyagok és a színek, a formák és a fények mind-mind egy olyan lágy és kedves világot alkotnak, amelynek köszönhetően mosolyra húzódik a szád, beszippant és többé nem ereszt.
Valami hasonló történt velem is cirka 14 évvel ezelőtt, amikor a férjemet megismertem. Tudni illik, hogy ő már édesapja mellett beletanult a plexi világába, megismerte és megszerette. Vele és általa az évek során jómagam is. Most már ha meglátok egy plexi lapot automatikusan bevillan, hogy ebből mi az a dekorációs elem, ami elkészíthető, hogyan illeszthető majd be pl egy esküvői dekorációba. Az agyam szüntelen zakatol, találok ki újabbnál újabb termékeket. Az a célom, kedves vásárlóm, hogy mosolyt csaljak az arcodra. Csapj a homlokodra, vagy csak némán könyveld el magadban, hogy nagyon jó helyen jársz, mert itt egy olyan átfogó kínálattal találkozol, mint sehol máshol. A vásárló a mindenem, folytonosan azok vagyok, hogy az elképzeléseiteket megvalósítsam, olyan termék készüljön el, ami nem csak szemet gyönyörködtető, de tartós és akár többszőr fel is használható ezzel is csökkentve az adott plexi lap ökológiai lábnyomát.

Plexi sokoldalúsága abban rejlik, hogy képes alakot változtatni, rendkívül sokféle színben kapható és ha ezek a szuper képességek még nem lennének elegendőek igen sokféle „bőrt” tud magára húzni. Gondolok itt arra, hogy a felülete gravírozható, festhető, igazán csinosan fest scapbook papír köntösben, UV nyomtatással bármivé változtathatjuk. Plexitündér adja a varázsport, de neked kell felhasználnod azt! Sokan kényszerülünk most otthonaikba, de semmi gond, hiszen ott a mesevilág helyben, egy igazi születésnapi kaland, amit egy csipetnyi plexi dekorációval, egy csipetnyi varázsporral, máris elrepíthetünk akár egy mesevilágba is.  Kereshetünk kincset (lásd: kincses térképeink plexi táblákon) vagy az ünnepi asztalon csinos kis keretekben különböző grafikákkal kedves és meghitt alaphangulatot tudunk teremteni (lásd: születésnapi hangulattáblák).

Az igazi Hamipipőke ámulatra pedig akkor kerül sor, amikor felkeresed webshop eljegyzési, esküvői vagy szezonális ünnepi (Valentin, Anyák-, Apák napja, Húsvét, Halloween, Karácsony) kínálatait kínáló menü pontjait.  Biztosíthatlak, hogy csak kapkodni fogod a fejed a rengeteg szépség kapcsán. Plexitündérként az oldal blog bejegyzéseinek segítségével kalauzollak végig a sárga köves úton, mutatom meg egyesével a szépségeket, avatlak be műhelytitkaimba, ismertetlek meg plexivel és annak széles felhasználási módjával. Sőt, közös alkotásra csábítalak, várlak Tündérképzőmbe, ahol közösen készíthetünk például plexi mesekönyvet gyermekeidnek ajándékba, hasznos konyhai tárolókat, ajándékdobozokat, meglepetést kedves barátnődnek…sőt kiskedvencednek plexi bilétát is!

Amennyiben szeretnéd, hogy én magam készítsem el az általad megálmodott mesevilágot, írj nekem üznetet, és örömmel megszervezem! 

Kövess kérlek a jövőben is, merülj el velem ebben a meseszerű világban! Tekintsd meg a galériát, barangold be a webshopot, vásárolj és légy részese a világomnak.

Plexitündér - Varázsoljunk együtt!