A plexi világába belecsöppentem és nem ereszt! Egyre záporoznak az ötletek....ha csak a felét látnátok annak, ami ötletként a fejemben cikázik?! 
Igyekszem a 2022-es szezonban is megannyi újsodágot hozni Nektek és itt a Blogban is mesélni róluk. Az már szépen kirajzolódik a látogatottsági adatokból, hogy nagyon szeretitek a plexi hangulatboxokat, uh most róluk mesélek kicsit nektek! 

A boxokról azt kell tudni, hogy szándékosan készülnek más-más méretekben. Az egyik esetben a hátlapi falpanel hiányzik.  Ennek az az oka, hogy így nem csak a külső felület, hanem a doboz belseje is díszíthetővé válik. 

Teljesen zárt dobozkat is örömmel készítünk, akár levehető fedéllel is:

A plexi szerencsére lehetővé teszi, hogy számos módon alakítsuk, színezzük és formájuk. A felületére lemosható filcekkel készítjük el az általatok megálmodott vagy a rendezvény témájába illeszkedő szövegezést vagy grafikát. A plexi hő hatására hajlíthatóvá válik, ezért akár hullámforma is kialakítható egy előtte egyszerű plexi lapból. Speciális ragasztási technológiának és szereknek köszönhetően vízhatlan módon záródik, így akár a reklámfelületen túl további funkciókat is betölthet pl.: virágtartó vagy úszó-, vagy zselégyertyák. Sőt ma már vízhatlan LED tündérfényeket is tehetünk a vízébe. Ahogyan már említettem a nyitott hátlapnak köszönhetően a belső rész is díszíthető. A képeken látott módon gyertyatartók, virágkötészeti csodák és/vagy további dekorációs elemek tehetőek bele. Itt tényleg csak  képzelt szab határt! 

Említettem az imént, hogy lemosható filcekkel feliratokat készítünk a hangulatboxokra! Nos, ezt több okból tesszük:
- egyrészről így csak olyan felirat kerül rá, ami számotokra fontos
- másrészről ezeket a termékeinket bérbe is tudjátok venni, így újra és újra, többféle esküvőre vagy rendezvényre el tudjuk juttani őket, akár egy napon belül két közeli helyszín esetében is

Funkcióját tekintve pedig néhány alkalmat mondanék, ami kapcsán már használták a Plexitündér látványboxait:

- születésnapon a fogadó/köszöntő asztalra pakoltuk fel a boxokat, vicces és kedves fotókkal az ünnepeltról, aranyköpésekkel feliratozva 

- esküvőn ültetési rendként funkcionáltak a dobozok

- programtábla feladata volt, a bejárat melletti résznél

- fények, lámpások és tündérfények kerültek bele egy karácsonyi dekoráció kapcsán ahol fotófaléknt funkcionált

- Showroom-ok bérelték ahol pl.: cipőtervező és a tortakészítő mester állította ki legszebb termékeiket, állványként funkcionálva

- megnyitókon a bejárat melletti látványelem volt, virágokkal és gyrlandokkal

-  és te, mikor és mire használnád?

 

A plexi hangulatboxokat kétféle kiszerelésben tudjátok bérbe venni:

- a 9 db-os kisebb, vegyes méretekben készült verzió:plexitunder.hu - Bérelhető termékek, Plexi hangulatbox - 9 db
- a 3 db-os nagy oszlopelemeink, amelyek akár külön-külön is bérelhetőek:plexitunder.hu - Bérelhető termékek, Plexi hangulatboxok - többféle méretben , 90x45x45 cm

Természetesen van lehetőség egyedi méretben is megrendelni a termékeket, a víztiszta és opál plexi alapszínen kívül még fekete ill. színes plexivel is. 

A feliratokat 3 munkanapon belül készítjük, órabér alapon a felületére, a kiszállításáról pedig az SZD Trans gondoskodik Bp és Pest-megye területén. Távolabbi célállomások esetében  az áradást Oscar Telekocsi ill. az SZD Trans egyedi árajánlatának elfoagdásával szoktuk megoldani. 

Az ajánlatkérésnél kérlek ne felejtsd el feltűntetni a következőket:
- darbszám
- plexi alap színe
- szükséges e feliratozás és ha igen, mi a konkrét szöveg
- az átvétel tervezet dátuma
- szállítás módja

A Kapcsolatok menüpont alatt várjuk az üzneteket: plexitunder.hu - Kapcsolat, melyekre 2 munkanapon belül válaszolunk! 

Reméljük, hogy másokhoz hasonlóan a Ti esküvőtökre is el tudjuk vinni és be tudjuk építeni a dekorációba a hangulatboxainkat! Plexitündérként két grafikus kolléganőmmel egész évben vállaljuk esküvők mellett céges események (megnyitó, évértékelő, gálaest, díjátadó), születésnapok, temetési megemlékezések, ballagások, babaköszöntők, ballagások és keresztelők dekorációjának elkészítését 250 főig! Keressetek minket bizalommal, hiszen mindenre van egy ötletünk, Varázsoljunk Együtt!

 

- Plexitündér -