Merülj el velünk a Valentin nap hangulatában!

 

Plexitündér a Valentin napra is igazán különleges ajándékokkal készül szerelmednek!

 

A mai rohanó, felszínes és érzelemszegény hétköznapokban szüksége van a világnak egy évben egyszer egy olyan napra, amikor megállunk és adunk végre időt, teret és lehetőséget a szerelemnek, mint érzésnek.

Lehet sokaknak „Amerika majomlás” vagy idegenérzést keltő ünnep, de abban talán mindannyian együtt érthetünk, hogy szerelmesnek lenni feltöltő, bizseregtető érzés, amikor a lélegzet szaggatott, a szó elcsuklik és csak az ösztön vezérel mineket. Miért ne lehetne ennek az igazán nagyszerű és egyetemes érzésnek egy világnapja? Amikor minden csak a másikról szól és minden, amit teszünk, érte van.

Otthon szeretnétek tölteni együtt ezt a csodás napot? Akkor jó helyen jársz!

Habóka csodás szappanjaival merüljetek el együtt a habokban, (plexitunder.hu - Valentin nap, Ajándékdoboz Kedvesednek!, Merüljünk el Ketten a habokban) adjatok időt és teret az érzékeiteknek, érzéseiteknek! Csukd be a szemed és képzeld el, hogy a rózsa, levendulás tejberizs vagy a pipitér illata átjárja a szíveteket és a lelketeket. Nincs is jobb időtöltés egy kád forró, kényeztető fürdőnél! (www.haboka.hu)

Habóka szappanjaival töltött plexi dobozkáinkat kézzel dekoráltuk és minden vásárlásnál adunk lehetőséget arra vonatkozóan, hogy minél személyesebbé tudd varázsolni velünk a pillanatot (egyedi feliratok). Olyan dobozokat készítettünk, melyek könnyen tisztíthatóak és a későbbiekben tárolási funkciót is elláthatnak. Akkor már a dobozka megtöltése a Ti feladatotok lesz!

Pakoljátok meg mindazzal, ami az egymás iránt érzett szerelmeteket hivatott megőrizni. Pl.: belépőjegyek, illatgyertya, puha fürdőszivacsa vagy akár egy újabb szappankülönlegesség.

Garantálom, hogy a doboz láttán mindig mosolyognotok kell és újra átélhetitek ennek a kényeztető fürdőnek minden pillanatát.

 

Valentin kollekciónkat itt tudod megtekinteni: plexitunder.hu - Valentin nap

S ha már édeskettes, akkor lepd meg a szerelmedet egy házi készítésű tortával vagy apró süteménnyel. A sütemény a te feladatod lesz, a plexi tortatű elkészítése a miénk!

Teremtsetek hagyományt azzal, hogy minden évben előveszitek és használjátok a plexi tortatűinket! Lánykérést követően pedig az első közös esküvői tortátokba szúrva teljessé válik a hangulat, kerek egész lesz a történet és mindent eláraszt a közös emlékek mágikus varázsa. Plexi tortatűinket egyedileg feliratozzuk, könnyen tisztíthatóak és különböző fejformával és háttérfestéssel rendelhetőek. Sőt! Akár teljesen egyedi tortatű formákat is örömmel megtervezünk nektek, csupán a képzelet szabhat határt!

Plexi tortatűinket Valentin napra vonatkozóan itt találhatod meg: plexitunder.hu - Valentin nap, Valentin tortatű - többféle felirat

A teljes Valentin napi kollekciót itt találod: plexitunder.hu - Valentin nap

Valentin napon inkább kimozdultok otthonról? A Plexitündérnek erre vonatkozóan is remek ötletei vannak, figyelj csak!

Ha Valentin nap, közös élmények, akkor Mandula Műhely (Home | Mandula Műhely (mandulamuhely.com))! Készítsétek el együtt Alexandra workshopján az édes bon-bon különlegességeket, tanuljátok meg a recepteket és lessétek el a fortélyokat. A Plexitündér webshopjában ezekhez a bon-bonokhoz tálroló plexi dobozokat készítettünk a Mandula Műhely workshopjára szóló ajándék kártyával.  Amikor a bon-bonok elfogynak, a plexi dobozba készítsetek újabb meglepetéseket egymásnak és édesítsétek be a kora reggeli közös kávézásokat vagy töltsétek meg közös emlékeitekkel.

A bon-bon díszítésű plexi tárolókat itt találod meg: plexitunder.hu - Valentin nap, Ajándékdoboz Kedvesednek!, bon-bon grafika

 

Szerelem nem más, mint egy közös utazás! Az utazásokra gondolva alkottuk meg a Plexitündér Valentin napi perselyét!

Gyűjtsétek egy éven át minden vásárláskor kapott visszajárókat (100 ill. 200-as érme) és a következő Valentin napon nyissátok fel a perselyt. (plexitunder.hu - Valentin nap, Valentin persely - egyedi grafika, víztiszta) Számolás után válasszátok ki azt az úticélt, közös programot.  Mi már itt a Plexitündérnél kipróbáltuk, 3 napos wellness hétvége minden gond nélkül kijött a spórolt aprókból!

A plexi perselyeket egyedileg, kézzel dekoráljuk és teljes egészében rátok igazítottan készítjük el.  Itt láthatod a már elkészült perselyeinket, melyeket víztiszta, opál ill. fekete plexiből rendelhettek meg:

 

 

Plexi perselyeinken csavarva egyet, olyan különleges plexi ajándék dobozokat is készítettünk (13x13x13cm, felnyitható fedél), melynek megtöltését teljesen rád bízzuk, hiszen nálad jobban senki sem ismerheti a szerelmedet! (plexitunder.hu - Valentin nap, Ajándékdoboz felnyitható fedéllel , víztiszta) A mi feladatunk, hogy grafikában és feliratokban segítsük elmondani azt, ami elmondhatatlan, kifejezzük azt, ami kifejezhetetlen szavakban.

 

Végezetül pedig a Férfi olvasóimhoz szólok!

Lánykérésen gondolkodtok? Akkor irány a Plexitündér webshopja!

Rengeteg romantikus ötletünk van a lánykérésre vonatkozóan, amiben a plexi termékeink is szerepet kapnak.

Lánykéréshez kapcsolódó felkérő tábláinkat itt találod meg: plexitunder.hu - Valentin nap, Hozzám jössz feleségül? / Leszel a feleségem? - plexi tábla

Figyelj csak:

- tedd a párnájára plexi táblánkat, s mikor reggel a finom kávé illatára ébred, a te kérdéseddel találkozik először

- készíts romantikus vacsorát odahaza, asztaldekoráció részeként biztos a siker

- add fel neki GLS futárszolgálattal. Legyél ott, amikor kinyitja a borítékot és meglátja benne a plexi táblánkat, amelyen az áll: „Gyere hozzám feleségül!” vagy éppen az örök klasszikus, „Hozzám jössz feleségül?” kérdés áll.

 

Bárhogyan is alakul, az asztalra vagy a lánykérés helyszínére további plexi termékeket tudunk ajánlani:

  • plexi tányéralátét

plexitunder.hu - Valentin nap, Valentin napi tányéralátét , víztiszta

  • plexi dekor szívek

plexitunder.hu - Valentin nap, Plexi szív - számos ötlettel a leírásban!, 10 cm

 

  • plexi hangulattábla

plexitunder.hu - Valentin nap, Valentin napi hangulattábla - többféle

 

plexitunder.hu - Esküvő, Esküvői hangulattábla - szerelmes szöveg, Fogadom 1

 

plexitunder.hu - Esküvő, Esküvői hangulattábla - szerelmes szöveg, Villámlik mennydörög....

 

Valentin napi termékek linkjét itt találod: plexitunder.hu - Valentin nap

 

Plexitündér