Ki ne emlékezne a Pár lépés a Menyország és a Bazi nagy görög lagzi filmekre... benne arra a mérhetetlenül sok és ízletes, számunkra különleges ételre, a mamma szakértő figyelmére továbbá  azokra a csodás tájakra?! Mindig is irigykedve néztem ezeket a filmeket, képzeltben én is varázsszőnyegre szálltam és repültem egy-egy ilyen forgatag és ünneplés közepébe. 
Ügye már érezzük is az orrunban a sült rozmaring illatát vagy a frissen csavart citromlével készített kellemesen hideg limonádé ízét a szánkban, a finom és szaftos tészta ételeket és a megannyi cukrászati csodát, amit a mediterrán térség valaha megálmodott?! 

Akkor most ébredjünk és nyissuk ki a szemünket! Ugyanis ez a hangulat egy esküvői dekoráció kapcsán is megvalósítható és nem feltétlen kell hozzá milliós költségvetésnek rendelkeznie a Jegyespárnak. Volt egy közös utazás, egy finom vacsora a szakadó esőben, egy romantikus és édes csók a lemenő nap fényében vagy akár egy tánc a helyi klubbok valamelyikében. Mind-mind olyan kellemes és megmosolyogtató emlék, amit kötelező átmenteni egy mediterrán hangulatú dekorációba! 

S mindezt hogyan? 

Plexitündérként rengeteget beszélgetünk, kérdezek és locsogunk-fecsegünk erről is és arról is. Jegyzetelek és figyelek rátok. Amikor van egy emlék, amire a szó fennakad és csak mosolyogtok egymásra, nos, az AZ az emlék, amit mindenképpen meg kell jeleníteni egy dekorációban! 

Nemzetközi pároknál kicsivel egyszerűbb a dolog, hiszen ők gyakran már "hozott anyaggal" dolgoznak, vannak elvárások, érdekes szokások, ételek és virágok, melyeket a pár szívesen látna viszont, mert vagy a szülőkre és az otthonra emlékezteti az egyikőjüket vagy mert a szokások és a néphagyományok szintén olyan nagy erejűek, mint pl.: egy zsidó esküvő kapcsán. Örömmel segítünk az elemek beépítésében, majd' 14 éves pályafutásom alatt számtalan szolgáltatóval találkoztam és örömmel ajánlom ki nektek a leginkább megfelelőbbeket (tortától a világosításig). 

A mediterrán - toszkán hangulatú dekorációnál elsősorban a svédasztalt javaslom, mert akkor az asztalokon - szemben a tányérszervízzel - sokkal több helyünk marad a hangulat vissza adására, a kiegészítőkkel való játékra. Ami biztosan bevillan például egy olasz esküvő hangulatát idézzük magunk elé: az a fa asztal, lágy nyári szellő, a zöld minden árnyalata, ízletes - lédús gyömölcsök és roppanós zöldségek, gyertyafény ill. naplemente.

Minden elem megjeleníthető valamiképpen egy dekorációban: 
- a fények a LED gyertyákkal és a méteres fényfüzérekkel
- a finom ételeket bízzuk az olasz séf mesterekre és konyhájukra 
- a fa asztalok, az érdekes tányérok és a csillogó napot idéző evőeszközök szintén bérlés útján elhozhatóak és megjeleníthetőek. Ne féljünk a bérléstől! Ma már kiépült, széles kínálatot magában foglaló, baráti árakkal dolgozó esküvői szolgáltatókkal találkozhatunk a piacon! Biztosíthatlak benneteket, hogy rengeteget hozzá ad egy különleges tányér vagy egy jól megkomponált desszertes asztal a hangulathoz és a "HŰHA" faktorhoz. 
- a lágy szellő, a tópart vagy a tenger hullámzását a nagyon lágy anyagú extra puha tüllökkel és könnyed szalagokkal érhetjük el
- a zöld színvilágot,  pedig a különböző virágok és futók leveleinek bohém játékával és színkavalkádjával fokozhatjuk csipetnyi fehér vagy színes virág tűzésekkel, ki-ki a színtipusának megfelelőt választhatja hozzá. 

A budapesti Hotel Mediterránban nemrégiben egy látványterítést készítettünk a csapatommal, egy toszkán stílusú megrendelés alapján. A kívánság csupán két dolog volt és minden másban szabad kezet kaptunk:

- halak és citrom :) 

A leendő férj ugyanis nagy horgász hírében áll, sokat horgászott gyermekként apukájával. A citrom élénksége és "bátorsága" pedig a menyasszony locsi-fecsi és bevállalós énjének kivetülése, kérése volt. Szerelmesei lettek egymásnak és a gyönyörű olasz tájaknak. A sok-sok utazás és megannyi élmény pedig a dekorációban is megjelenik. 

Természetesen a víztiszta plexi elemek itt-ott és velük a kalligráf szövegírás is megjelenik, összekapcsolja az egyes állomásokat, hangulatfokozó és különleges kézi festésű látványvilágának köszönhetően. Szeretnétek, hogy esküvőtök dekorációját a Plexitündér készítse el, várjuk ajánlatkérésre vonatkozó bemutatkozó leveleteket a dátum, tervezett létszám ill. a helyszín megadásával együtt. Ajánlatunkat 2 munkanapon belül elküldjük. A szerződéskötést követően pedig a megbeszélt stílusra és részletekere vonatkozóan egy látványterítést is készítünk Nektek.


Egy ilyen látványterítésből hoztam nektek néhány további képet, fogadjátok szeretettel!

- Plexitündér - 

TIPP: A képeken található plexi asztalszám, üdvözlőtábla, pohárpálca, tortatű és torta emelvény mind-mind megtalálhatóak a webshop Esküvő kategóriájában is. Amennyiben saját magatok készítenétek el a dekorációt,  az elemek összeválogatásában és annak elkészítésében is nagy örömmel segítünk. Tanácsokkal látunk el és segítjük a megfelelő méretű termék kiválasztását. 
A termékeink céllinkjeit itt találhatjátok meg: 

Plexi tortatű: plexitunder.hu - Esküvő, Esküvői tortatű vagy nászpár, ovális

Plexi tortamelevény, amit egyedi méretben is készítünk ill. a Bérelhető termékeink között találtok meg: plexitunder.hu - Bérelhető termékek, Plexi tortamagasító - dekorelem, 45x45x15

Plexi üdvözlőtábla: plexitunder.hu - Esküvő, Esküvői üdvözlőtábla, akrill festett háttér viztiszta plexi alapra

Plexi asztalszám kézi festéssel: plexitunder.hu - Esküvő, Plexi asztalszám, akrill festett háttér viztiszta plexi alapra

Plexi ültetőkártyák: plexitunder.hu - Esküvő, Esküvői névtábla / poháralátét, téglalap

Pohárpálca: plexitunder.hu - Esküvő, Pohárpálca - pohárjelölő - névtábla, fekete