Look Book egy olyan különszáma a mai magazinoknak, ahol a különböző esküvői szolgáltatóknak lehetősége van megmutatni, kik is ők valójában ill. hogy egy előre meghatározott témára és színskálára felfűzött hangulatképek kapcsán, hogyan szárnyal a fantázia, a kreativitás. Az együttes ötletelés és tervezés eredménye egy olyan képanyag, amelyet látva elfog bennünket a sárga irigység. Biga és Petra valóban igazi szerelmespárok és elsőkézből tapasztaltan ki merem állítani, hogy a fotózáson résztvevő háttér szolgáltatók mindegyikét a sárga irigység feszítette látva őket!  A fotók hangulata igazi mesebeli szerelemről szól, melyhez a helyszín az Anna Grand Hotel Balatonfüred is megadta a kellő alapot.

Plexitündérként egy hatalmas, 90 centiméter átmérőjű üdvözlőtáblát készítettem elsőként az Esküvő Classic fotózására. Erre egy rosegold - tükörhatással csillogó lakkfilccel készült romantikus felírat került. 
Biztosan vannak Olvasóim között Sex és New York rajongók. Ott hangzik el ez ez a szöveg:

Örökké a Tiéd

Örökké az Enyém 

Örökké a Miénk

Bár Beetoween irta kedvesének, de nekünk azért valljuk be örökre Carrie és Big nagy szerelmi történetének szállóigéjévé vált. Azóta - ha titikon is - reméljük, hogy a mi Mr-Big-ünk egyszer hasonlóan felolvas majd az ágyban nekünk vagy legalább egy "szeretlek" témafelíratú e-mail várakozik ezzel a szöveggel a postaládánkban. 

A célom pontosan ez volt Kedves Olvasóm! Repüljünk el képzeletben a romantikus mályva és pasztel rózsaszín mesevilágba és élvezzük a szerelmet és a csillogást! 

A legnagyszerűbb az egészben pedig, hogy ezt a csodatáblát Te magad is bérbe tudod venni a Plexitündérnél!  Rakátrunkban csak a foglalásodra várunk és máris csomagoljuk neked 4 munknapos intervallumra történő bérlésed kapcsán. A termékeket Bp és Pest megye közigazgatási területén belül személyautóval is el tudjuk juttatni neked 24 órán belül ill. megfelelően előcsomagolt üdvözlőket A GLS futárszolgálat is kézbeíti. Mindezek mellett pedig személyes átvételre is van lehetőséged. Előre egyeztetett időpontban, székhelyünkön, a XXII.kerületben. 

Tekintsd meg kérlek bérelhető termékeink fényképes adatbázisát! A fenti kerek üdvözlőtábla mellett megtalálod az ugyancsak erre a fotózásra készített, fehér akril háttérfestéssel és arany betűkkel készült Cirkuszi betűtípussal feliratozott 60x80 cm-es üdvözlőtbálánkat is! 

Bérelhető termékeink:plexitunder.hu - Bérelhető termékek

Kerek plexi főasztaldísz: plexitunder.hu - Bérelhető termékek, Kerek plexi főasztaldísz, A: mályva - rosegold

60x80 cm-es fehér festésű + arany lakkfilccel, kézzel írt üdvözlőtábla : plexitunder.hu - Bérelhető termékek, Plexi üdvözlőtábla, C: fehér + arany

A koronaékszer pedig - ami valljuk be nem hiába kapta ezt a megjelölést - a plexi hangulatboxok, melyek most is remekül illeszkedtek az elegáns és romantikus hangulatba.
Hasonló látványvilágon gondolkozol? Tedd kosárba a Bérelhető termékek kategória alatt és Bp és Pest megye területén személyautóval kiszállítjuk neked ill. személyesen átveheted a XXII.kerületi székhelyünkön. 

Bérlés mellett egyedi méretben is elkészítjük neked, kérj árajánlatot a plexitunder@gmail.com mail címen. 

A fotózáson készült képek egy töredéként ide a Blog fejlécében látható Galériába is feltöltöttem! Lapozzd végig, mert megéri! 

Kellemes hétvégét! -- Plexitündér --