Plexitündérként mindig öröm ha hozzám hasonló vállalkozó anyukákkal találkozhatok. Az azonos élethelyzetünk miatt gyakran előfordul, hogy szavak nélkül is megértjük egymást, tudjuk milyen nehéz az anyukás vállalkozó élet és a vele járó minden logisztikai és időbeli nehézség. Talán pont az ebből eredő kreativitás és rutin teszi, hogy mindig kiváló munkák születnek.

A vállalásom célja az volt, hogy segítsem az épp webshop nyitás előtt álló anyuka társakat abban, hogy a termékeik mellé egy olyan hangulatdekorációt készítek, amelynek köszönhetően nem csupán egy terméket, a hangulatot is el tudják "adni". Termékeik a fotók által építik a követő tábort és reméljük visszatérő vásárlókat eredményeznek. 

Plexitündérként hasonló vállalkozások számára biztosítunk a jövőben is lehetőséget. Mi adjuk a dekorációt, te adod a termékeidet! A termék ill. hangulatfotózáson készült képek pedig magukért beszélnek. A lánybúcsús fotózás célja, hogy egy fesztelen, baráti és kötetlen hangulatot közvetítsünk, a dekoráció a rosegold - arany és a pasztel rózsaszín árnyalataiban illeszkedjen a YOBO termékeihez. 

Ti is lánybúcsú szervezés előtt álltok vagy már folyamatában van? - Akkor a legjobb helyen vagy(tok)!
Plexitüdnérként vállaljuk tematikus lánybúcsúk dekorációjának elkészítését. Bár a szervezésben nem tudunk segíteni, de széles kapcsolathálónknak köszönhető számos szolgáltató társunkat ajánlom nagy szeretettel, hogy ezzel is megkönnyítsük a szervezést és egy feledhetetlen emlékcsomagot képezzünk, melyre visszagondolva minden résztvevőnek mosolyt csalunk az arcára. 

A Plexitündérnél lehetőségetek van a lánybúcsú színvilága vagy témájára vonatkozóan eszközöket bérelni és magatok dekorálni! Látogassatok el a Plexitündér Bérelhető termékek menüpont alá és ismerkedjetek meg termékeinkkel. https://plexitunder.hu/berelheto-termekek/

A Plexitündér blogjában korábbi olvasóim már megszokhatták, hogy sokszor mutatom be szolgáltatótársaimat, projektben résztvevő szolgáltatótársaim voltak:


Projekt felelős, esküvőszervezés, lánybúcsú játékok, tanú és koszorúslányfelkérő termékek: YOBO - https://www.instagram.com/yobo.hu/
Fotós: Kőfaragó Zsuzsi  - https://www.instagram.com/kofaragozsuzsi/
Helyszín: Hesteg Fotóstúdió - https://www.instagram.com/studio.hesteg/
Sütemények: Rajki Ági - Felhősüti - https://www.instagram.com/felhosuti/
Dekorációs kellékek: Butlers Magyarország - https://www.instagram.com/butlers_hu/
Dekoráció: Plexitündér - https://www.instagram.com/plexitunder/

Keressétek őket bizalommal! 

TIPP: hamarosan elkészülő YOBO webshopból könnyedén meg tudjátok rendelni majd a lánybúcsús hangulatot alapozó feladatkártyákat, addig pedig keressétek fel az INSTAGRAM oldalát és rendeljetek közvetlen üzenetben!

TIPP: a finomságokról és különleges falatkákról se feledkezzetek meg a lánybúcsún! 

Az ízkártyákat, hangulattáblákat, torta/sütemény beszúrókat pedig keressétek a Plexitündér webshopjában! Egyedi feliratok mellett a lánybúcsú vagy színeihez illeszkedő vagy a menyasszony kedvenc színét mutató háttérfestést is el tudunk készíteni rá. https://plexitunder.hu/termekek/eljegyzes/eljegyzes-plexi-tortatu-/195/

Nagyon különleges a BUTLERS idei pohár kollekciója! Az aranyozott szélek és a gravírozott üveg motívumokkal egy igazán elegáns hatást érhettek el! Ne felejtsetek elmenni a BUTLERS boltjaiba a lánybúcsú előtt vagy a neten felkeresni a webshopot! A különleges poharakhoz pedig a nagy kedvencetek, a pohárpálcák dukálnak! Nincs olyan rendezvény, ahová ne tudnánk beilleszteni pálcáinkat! Rendeld meg a lánybúcsúra feltételen: https://plexitunder.hu/termekek/eljegyzes/lanybucsu-nevreszolo-poharpalca/228/

TIPP: az asztaldekoráció kapcsán menjetek fel Marketplace-re és vegyetek egy raklapot. Nagy buli együtt lecsiszolni és lefesteni, majd a dekoráció részeként asztalként használni. Plexitündérként én egy elasztikus csipke futót használtam, a BUTLERS idei rosegold aláttéjeivel, tányérjaival és kiegészítőivel. Írjatok meg a lánybúcsú dátumát, a helyszínt, létszámot és tervezett témát vagy színvilágot és az ajánlatkérésetekre 2 munkanapon belül válaszolunk! Nem szeretnétek ti beszerezni a dekoráció hozzávalóit, Örömmel elkészítjük a lánybúcsú dekorációját! 

TIPP: YOGO-nál a felkérő dobozokban és külön is kaphatóak címkézett kis pezsgős üvegek. A lánybúcsúk elengedhetetlen kelléke! Illeszétek be a dekorációba! A HESTEG fotóstúdióban a kis sámlira ültettem fel őket, a Felhősüti finomságaival, egy frissen készült beton gyertyatartóba állítva. A gyertyatartót ti magatok is el tudjátok készíteni, dekor beton alap és egy kartonból készült sablon szükséges hozzá. Van kedvetek kifesthetitek vagy a résztvevők neveit is rá tudjátok írni, emlékként a jövőben. 

S ha már pezsgő....

 

ÉLJEN AZ IFJÚ PÁR! :)

 

- Plexitündér -