Balatonszárszó partmenti fövenyének egyik csendes kis utcájában bújik meg a sok üdülőház között a Gránit Villa - http://www.granitvilla.hu 

2014-ben épült villa jellegű panzió épületben 8 szoba várja egész évben a pihenni vágyókat. Ebben ügye, semmi különös nincsen! 
Viszont, amikor belépünk a csodálatos kovácsoltvas ajtón és első káprázat után - ami a márvány és gránitborítású előtérben és a reggelizőteremben ér minekt - kijutunk a félig - fedett, árnyékos, leanderekkel körbenőtt panoráma teraszra, amelynek közvetlen kertkapcsolata van a Balatonnal, jön az igazi ámulat!.

Jól olvastad, kedves olvasó! 
A villának saját, 24 métres partszakasza van, saját - szemet és lelket kápráztató stéggel és elképesztő panorámával a bakonyi hegyekre és a Tihanyi-félszigetre. A belső udvar teljes egészében zárt kapurendszerrel védett, ezért ha épp olyan esküvőt kerestek, ahol sok lesz a gyerkőc vagy a kisállat, szintén kiváló választás lesz számtokra! 

Az udvaron egy fedett grill konyhát is találunk, teljes felszereléssel, széles és tágas munkapultokkal, ami elengedhetetlen egy szabadtéri esküvő kapcsán, amikor a catering kitelepülésben érkezik. A grill konyha mellett egy hatalmas, 6x3 méteres hydromasszázs medence várja az ifjú párt és vendégeiket, akár a lakodalom napján, akár a másnapi morzsa party jellegű wellness napon. Gránit Villában megrendezésre kerülő kisesküvők kapcsán fontos tudnivaló, hogy a házat 2 éjszakára lehet bérelni, ami azt a célt szolgálja, hogy teljes nyugalomban tudjatok ráhangolódni, megélni és másnap újraélni az esküvőtök valamennyi, számotokra kellemes pillantát. 


A készülődős szobát nászutas lakosztállyá alakítják, még a pár a reggelizőteremben vagy az udvaron vacsorázik, bulizik a násznéppel.
Kitelepüléses catering szolgáltatója a Gránit Villának, a Kongresszus Catering, akik évtizedes taasztalattal rendelkeznek az esküvői vacsoráztatásokban. Részükről átadott ételsor változatos, ötletes és minden igénynek megfelelő. Különlegessége, hogy a pár szabadon, költségvetéséhez igazítottan tudja maga összeállítani az egyes ételeket, a menüsor alapján. Nincsenek rejtett költségek, nincsenek félreértések. 

A reggeliző teremben ültetett vacsora esetében 25 fő tud kényelmesen helyet foglalni, melyhez hatalmas francia üvegablakok nyitásával a fedett, további 16 férőhelyet biztosító terasz is hozzá kapcsolható. 

A hatalmas kertben a villa dekoratőre szabadtéri teítést is vállal, így egy hangulatos, nyáresti, kertiparty chill hangulatot tudtok varázsolni a csillagos ég alatt! A dekoráció 3 alapcsomagot foglal magában:
- greenery
- bohém 
- balatoni kék és árnyalatai 

Ezen felül természetesen bármilyen más dekorációt is megvalósítanak, amelyet a pár kívánságlistája alapján a helyszínen egyeztetnek. A nagy nap előtt 4 főre, látványterítés is készül, a majdani dekoráció leegyszerűített változatában, hogy a későbbiekben semmi félreértés ne történhessen meg a dekoráció témakörében sem. 

A villában lehetőség van finger food felszolgálással, koktél barral színesített könyöklő asztalos állófogadásra is, ebben az esetben külön árajánlatot készenek számotokra. 

S mi az a plusz, mi a pikantériája a helyszínnek? 

Nem más, mint a naplemente szertartás és a fotó háttér, ami maga a balaton szépsége és annak elképesztő északi parti panorámája! 

A szertartás lebonyolítása kapcsán döntehttek a reggeliző terem, a terasz, az udvar, a stég mellett is. Minden esetben a dekoratőrrel egyeztett dekoráció kerül felrakásra. Számunkra a stég és az udvar berendezett helyszíne jelentette a WHAO faktort! Elképesztő a hangulat, a romantika izzik a levegőben, a lágy szellő, a romantikus naplemente örökre beleég az ember emlékeztébe. 

Nem kétség, hogy a Gránit villa épülete a balatoni kisesküvők központi helye! Mint fent is írtam, a Gránit Villában a másnap, a Morzsa partyról szól. Senkit sem kell hazaküldenetek a lakodalom végén, másnap reggel bőséges  - kései - büféreggelivel és morzsa partyval várnak (maradékok újramelegítése és tálalása) benneteket, kellemes gitár zenével a háttérben. Van kedvetek, akkor egy csodás és testes somogyi bor társasáságban feküdjetek ki napozó ágyaink egyiére, élvezzétek a szellőt és beszélgessetek nagyokat a platán fájuk árnyékában, stég végéről csobbanjatok egyet a hűs balatonba, grill konyhában pedig süssétek meg az utolsó, közös vacsorátokat, búcsúzzatok el méltóképpen vendégeitektől! 

Kis esküvőt terveztek, akkor Gránit Villa! 
Emlékezetes esküvőt szeretnétek? - Akkor Gránit Villa!
Laza, család és barátcentrikus helyet kerestek a kis esküvőtök kapcsán? - Akkor Gránit Villa! 

http://www.granitvilla.hu