Egy kellemes kikapcsólódás az év végére.

 

Szeretnél egy kis kapcsolódást így az egész évi hajsza után? Akkor itt a helyed a Plexitündér weboldalán!

A különböző rendezvények, céges események, csapatépítő bulik vagy épp családi napok rendkívül fontos részét képezik egy cég belső kultúrájának. A munkatársak elégedettségéhez nagyban hozzájárul ha gondolsz rájuk: és akár egy évben több alkalommal is lehetőséget biztosítasz rá, hogy az irodai környezeten kívül, közös élményeket szerezve is tölthessenek egymással időt.

Szeretnéd egy jó társasággal tölteni az utolsó napokat? A Plexitündér csapata ebben is segítségedre van.

A Plexitündér csapata meg szervezi neked az év utolsó legjobb buliját.

Szeretnél egy felejthetetlen élményt nyújtani? Akár a barátoknak, családtagoknak vagy esetleg a kollégáidnak mi segítünk.

Díszítésben, asztali dekorációban, vagy esetleg ajándék ötletekben keresd bátran a Plexitündér csapatát.

Teljesen természetes, hogy a céges karácsonyi ünnepség alkalmával meg szeretnéd ragadni az alkalmat és néhány prezentáció keretén belül bemutatni a kollégáknak az idei eredményeket, a jövőbeli célokat és a fontosabb fordulópontokat az évben. Arra bíztatunk azonban, hogy ne csak erről szóljon az este! A hangulat akkor lesz jó, és a kollégák akkor távoznak majd pozitív élményekkel, ha egy kicsit kizökkenhetnek a szakmából, a munkából, és együtt bulizhatnak, beszélgethetnek!

 

Amennyiben szeretnéd, hogy én magam készítsem el az általad megálmodott céges vagy akár családi rendezvényt, írj nekem egy üzenetet, és örömmel megszervezem!

 

                                                                                                             Plexitündér.