A virágpiacokon ma már igazán élethű, nagyon jó minőségű műnövényeket és tűzött dekorációkat, cserepes műnövényeket találhatunk. Évről - évre egyre jobban finomodik és válik egyre tökéletesebbé a festésük, találják el a színeket. Sajnos a covid a virágpiaci árakon is érezteti hatását, főleg az élővirág kapcsán. Ennek hatására, ill. utat engedve kerültek be a korábbiakhoz képest sokkal nagyobb választékkal és jobb minőségben az élethű növények. 

Egy ajánlatkérés kapcsán rengeteg kérdésem van az Ifjú párhoz. A költségvetés igen nagy hányadát a virágok és a hozzájuk kapcsolódó virágkötészeti termékek teszik ki. Érdemes számításba venni, mi az amit szeretnétek megtartani - emlékként -, mit szeretnétek ajándékba adni és mi az, ami számotokra nem annyira fontos elem. Itt jöhetnek képbe a virágdekorációk bérbeadásával foglalkozó cégek. A virágok szezonalitását és ahhoz köthető magasabb vagy alacsonyabb virágpiaci árakat megkerülendő válthatunk az élővirág elképzelésből az élethűbe. 

Vegyük példaként a boglárkát, aki a hazai hidegebb hónapokban még a hollandi virágpiacról is aprócska bimbós verzióban kerül be a világkereskedelem vérkeringésébe. Boglárka viszont a menyasszonyok nagy kedvence. Vagy keresünk egy alternatív virágot vagy ha a menyasszony ragaszkodik a boglárka mutatta szépséghez, megvalósíthatóak már élethű növényekből is, akár egy téli esküvő kapcsán is, dús és széles virágfejjel. 

Az élethű művirágokra helyeztük a hangsúlyt egy romantikus stílusú látványterítés kapcsán is. A pár célja, hogy a lehető legtöbb növény újrahasznosított bérleményből kerüljön ki. A menyasszonyi csokron kívül mást nem szerettek volna megtartani. A színvilág és a virágok fajtájának összeválogatása egy előzetes igényfelmérést követően már könnyedén megy. Nem probléma, ha elsőre minden virág és azoknak összes árnyalata tetszik. A virágpiacon szeretem összekészíteni az adott színvilág csokorját és azt a menyasszonyoknak elküldeni messengeren. Egyben, témára és stílusra szétszedve sokkal könnyebb a választás. Ilyen próbafotók kapcsán esett a választásuk a pasztel rózsaszín, mályva s a fehér színvilágra. Plexitündér raktárjában számos stílusra vonatkozó élethű tűzésekkel készült asztaldíszeket, főasztalkompozíciókat és virágkapu tűzéseket találhattok, amit bérbe is tudtok venni. 

Szeretnétek esküvőtök dekorcációjának elkészítését a Plexitündérre bízni, akkor várom a kedves megkereséseteket, benne a következőkkel:
- helyszín
- dátum
- tervezett helyszín
- költéségkeret meghatározása 

Nagyon fontos és nem győzöm elég alkalommal kihangsúlyozni, hogy egy dekoros számára nagyon fontos, ha az elején tisztázzódjon a költségkeret. Adott helyszínre egy jól és szépen dolgozó dekoros 300.000 és 3.000.000 forintos dekorációt is el tud készíteni az ajánlat alapján. Kérlek benneteket, hogy ne érezzétek kényelmetlenül magatokat, ha a tervezett költségvetésetekről érdeklődöm, hiszen akkor célirányosan olyan dekorációt készítünk el, melyet azon felül, hogy meg tudtok fizetni, maximálisan a saját elképzeléseitekhez igazítottan készítettünk el. Felesleges olyan dolgokat olvasnotok az ajánlatban, amire esetlegesen nincsen elég pénz. Az egységesség és a harmónia kettősét szem előtt tartva, kis költségvetés esetén is egy látványos és jól átgondolt, szimmetrikus alapokra építő dekoráció készíthető el. A helyszínbejárást követően, az ajánlat módosul, konkretizálódik, majd aláírásra kerül. Plexitündérnél garantáljuk, hogy a későbbiekben rejtett vagy utólagosan felmerült költségekkel nem fogtok találkozni. Ennek viszont egyik nagyon fontos alapeleme, hogy dolgozzunk együtt és tisztában legyünk a költségekkel. 

A bizonyosságot és a nyugalmat pedig látványterítéseink alkalmával hozzuk el Nektek. A tervezett dátum előtt, egy hónappal szoktunk egy utolsó találkozót szervezni a kedves párokkal, a helyszínen. Itt Plexitündérként egy 4 személyes, apró, de annál mutatósabb látványterítést készítek nektek, mesélek a dekorációról, a felhasznált anyagokról, azok minőségéről és a színvilághoz kapcsolódó apró kiegészítőkről. Sok esetben látom, hogy igen megnyugtató tud lenni a párok számára, ha látják, hogy a megbízott dekorációért felelős személynek, mi cikázik nap, nap után az agyában. Egy ilyen próbaterítést készítettünk el a budapesti Hotel Mediterrán különtermében, fogadjátok szeretettel: 

Bérbevehető plexi látávnyboxokat a többféle méretben készültek, ezért szabadon rendezheted és belülről ill. a tetjén élethű virágtűzéseket lehet elhelyezni, adott stílusra vonatkozóan. 

TIPP: itt tudod bérbe venni a kisebb elemeket: plexitunder.hu - Bérelhető termékek, Plexi hangulatbox - 9 db

TIPP: a nagyobb magas emeleket itt tudod bérbe venni: plexitunder.hu - Bérelhető termékek, Plexi hangulatboxok - többféle méretben , 90x45x45 cm

TIPP: Desszertes asztalon számos hangulat plexi tábla helyezhető el pl: torta, büfé asztal, desszertek, tortaízek 

TIPP: Plexitündér desszertes asztalra készült tábláit itt tudod megtekinteni és megvásárolni. Nagyon fontos, hogy minden darabot kézzel festünk és feliratozunk, egyedileg festünk, hogy maximálisan az elképzeléseitek igazodjunk: plexitunder.hu - Esküvő, Esküvői desszertes asztal hangulattáblái , Desszertek

A mi feladatunk, hogy figyeljünk az apró részletekre is! Még ha az egy kis kártya, amire egy kedvelt szerelmes dalotok szövegrészlete kerül. 

ROMANTIKUS stílusban készített élethű növénydekorációnk bérelhetőek és számos stílusra vonatkozóan elérhetőek a raktárunkban

Plexi ízkártyákkal segítheted a vendégeid döntését. Nem csupán az ízek, de a hozzávalók is feltűntethetőek a kártyákon, igy a vegetáriánusok vagy az allergiás vendégeitek számára célirányosan tudtok alternatívát kínálni. A törődés és a figyelmesség pedig meghálálja magát, biztosan nagyon fogják értékelni a figyelmességeteket!  

Plexi süteménytartóinkat, akár bérelni is tudjátok!
TIPP: plexitunder.hu - Bérelhető termékek, Desszertes polc

Plexi elemekkel tovább fokozható a romantikus és légies hatás! 
TIPP: plexi asztalszámokat itt találod plexitunder.hu - Esküvő, Plexi asztalszám, akrill festett háttér viztiszta plexi alapra

 

Köszönöm, hogy ma is velem tartottál! 

- Plexitündér -