Pohár pálca

Cikkszám: Sz008

Állapot: Raktáron

Szállítás: 5 napon belül

Dobd fel a bulit egy igazán egyedi pohárpálcával!

Méret 20x3 cm
Egyedi felirattal igen
Anyag plexi

450 Ft / darab


Születésnapi meghívó
1.890 Ft

Pohárpálcákat többféle funkcióval készítettüke el.:
- pohárjelölő
- névtábla
- köszönetajándék

Egyedi színben (pl.: opál, fekete, színes plexi) és formában is örömmel elkészítjük neked. Erre vonatkozóan kérj ajánlatot a Kapcsolatok menüpont alatt és 2 munknapon belül látványtervvel együtt válaszolunk Neked.  

A pálcákra vonatkozó feliratokat kérlek küld el nekünk az info@plexitunder.hu mail címre, rendelésed véglegesítését követően. A galériában látható pohárpálcák korábbi munkáinkból kiragadott darabok, minden rendelést egyedileg tervezünk és valósítunk meg. 

A pálca teljes hossza: 20 cm, fejrész 5 dócm széles

Csatlakozz Te is PlexiMentő Szolgáltatásunkhoz! 

Azokat a táblákat, melyeket tőlem vásároltál saját költségeden juttasd vissza hozzám. Akár személyesen, akár postai feladás bármelyik fajtáját választva. Az így visszakapott lapokat – legyenek azok bármennyire sérültek, karcosak is – összegyűjtöm, újravágom és krétafestékkel kezelve pl.: a Heim Pál Gyermekkórház kislakóinak juttatom el a Te nevedben is, mint karácsonyi ajándék. A krétatáblákra színezhető színezőt, összeilleszthető autópályát vagy akár kincses térképet rajzolnak grafikusaim, hogy az ott töltött napokat még izgalmasabbá varázsoljuk, repüljön a kezelések közötti idő.  Te adod a plexit és vállalod a visszapostázási díjat, én adom a szakmai hátteret: újravágást, festését, grafikai kivitelezését és az átadást. Természetesen minden lépésünkről itt a blogban olvashatsz és a Galéria menüpont alatt is megtekinthető lesz a fényképes beszámolónk az átadásról. Kampány 2021.09.01.-vel indul és 2022.december.1-ig tart.

Ezen időszak alatt visszakapott pelxi lapokat összegyűjtöm, átalakítom, hogy a 2022-es karácsonyis szezon igazán különleges legyen a gyeremkkorházakban gyógyulóknak. A táblák festését követően azok nem allergizálnak, porózus kréta helyett speciális krétafilcekkel lehet rajzolni rá, széleit lekerekítem, így biztonsággal használhatóak az egészen kicsik számára is. A filcek beszerzését vállalom, mint Plexitündér.
Köszönöm a figyelmedet, nagyon várom remélem, hogy Te is csatlakozol kampányomhoz! Az átadásról készült felvételeket harmadik félnek nem szolgáltatom ki, megosztását engedélyekhez kötötten, előírásoknak megfelelően teszem közzé. 

Plexitündér

Terméket buborékos fóliába csomagolva adjuk át. A hátlapon lévő fédőfóliát kérlek használat előtt távolítsd el! 
Személyes átvétel előzetes egyeztetés után, szállító partnerünk a GLS. 
A terméket a GLS által előírt csomagolásra vonatkozó feltételeknek és előírásoknak megfelelően csomagoljuk és indítjuk útnak feléd. A szállítás során keletkező esetleges károkért a PLexitündér nem felel, de kérlek jelezd mindenképpen és a GLS felé továbbítom a hibás teljesítésről készült képet és a számla másolatodat! 
A termék visszaküldeésére vonatkozó feltételeket a webshop értékesítéshez rendelt ÁSZF feltételekben és kiegészítő mellékleteiben találod meg.

Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél te az első!

Értékelem

Pohár pálca

Pohár pálca