Színes boríték, színes borítékpapír

Cikkszám: 220_1

Állapot: Raktáron

Szállítás: 4 napon belül

Plexi meghívók mellé színes borítékokat javaslunk. A borítékok gyártási határideje típusonként elértő, ezt a termék leírásban megtalálod.
Különleges hatású borítékbelsőt szeretnétek? A meghívók tervezésekor készült grafikai terv nyomtatható borítékbelsőre is.


220 Ft / darab


Esküvői tanúfelkérő plexi lap
1.890 Ft

Lánybúcsú plexi meghívó
1.890 Ft

A borítékok LC5 méretűek melyek a plexi meghívók A5 méretéhez igazodva készülnek. 
A borítékok gyártási határideje a papírtípusoknak megfelelően változik, ezt kérlek rendeléskor vedd figyelembe. 
Az "színes borítékpapír" megjelöléssel készült borítékok esetében sima borítékpapír az alap, ezen kívül még csillogó arany-ezüst és félig átlátszó pausz boríték rendelhető, "V" alakban csukodó fülrésszel.

A " minőségi borítékpapír (vastag)" jelzéssel készült borítékok gyártási határideje 8-10 munkanap. Minőségi, vastag papírból készülnek, a fotókon látható színekben. (Rendelésedet követően a választott szín kódját leegyeztetjük, külön megjegyzés rovatban nem kell feltűntetned)

A borítékok belső részére, a vektoros grafikai tervből átmenthető motívumok nyomtathatóak. A belső nyomtatás és ragasztás kapcsán a termék feláras. 

Oldalbeállításokban válasszátok ki a nektek leginkább megfelelő borítékot és a színskálát elküldjük  a rendelést követően a kapott elérhetőségek egyikére.

Bármelyik borítékot is választjátok, kalligráf technikával megcímezzük, ajándékként tőlünk - Nektek! A kalligráfusan feliratozott borítékokról készült egyik korábbi munkánk fotóját a fenti galériában is meg tudjátok tekinteni. 

 

A terméket fóliacsomagolásban, karton dobozba helyezve adjuk át a GLS futárszolgálatnak. 

Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél te az első!

Értékelem