Karácsonyi persely - ajándékötlet

Cikkszám: 190

Állapot: Raktáron

Szállítás: 4 napon belül

Lepd meg Karácsonykor egy méretes persellyel szerettedet! Egy éven át minden vásárlásból visszamaradó apróból el lehet jutni egy 3 napos wellness hétvégére! De akár egy közös nyaralásra vagy egy útra, koncertjegyre is spórolhattok együtt!

Méret 20x20x15 cm
Egyedi felirattal igen
Anyag plexi


Karácsonyi plexi csillagok
550 Ft

Karácsonyi borospohár egyedi grafikával / felirattal
950 Ft

Lepd meg Karácsonykor egy méretes persellyel szerettedet! Egy éven át minden vásárlásból visszamaradó apróból el lehet jutni egy 3 napos wellness hétvégére! De akár egy közös nyaralásra vagy egy útra, koncertjegyre is spórolhattok együtt! A galériában látható perselyek korábbi munkáinkból válogatott darabok, a TE rendelésedet természetesen teljesen egyedire és személyreszólóra készítjük. A megrendelésedet követően a megkapott elérhetőségek egyikén felvesszük veled a kapcsolatot és kidolgozzuk a részleteket! 
A persely víztiszta és opál (fehér) alap plexi színből is rendelhető! 

Terméket buborékos fóliába csomagolva adjuk át.
Személyes átvétel előzetes egyeztetés után, szállító partnerünk a GLS. 
A terméket a GLS által előírt csomagolásra vonatkozó feltételeknek és előírásoknak megfelelően csomagoljuk és indítjuk útnak feléd. A szállítás során keletkező esetleges károkért a Plexitündér nem felel, de kérlek jelezd mindenképpen! GLS felé továbbítom a hibás teljesítésről készült képet és a számla másolatodat! 
A termék visszaküldeésére vonatkozó feltételeket a webshop értékesítéshez rendelt ÁSZF feltételekben és kiegészítő mellékleteiben találod meg.

Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél te az első!

Értékelem