Karácsonyi persely - ajándékötlet

Cikkszám: 190

Állapot: Raktáron

Szállítás: 4 napon belül

Lepd meg Karácsonykor egy méretes persellyel szerettedet! Egy éven át minden vásárlásból visszamaradó apróból el lehet jutni egy 3 napos wellness hétvégére! De akár egy közös nyaralásra vagy egy útra, koncertjegyre is spórolhattok együtt!

Méret 20x20x15 cm
Egyedi felirattal igen
Anyag plexi

7.800 Ft / darab


Karácsonyi plexi csillagok
550 Ft

Karácsonyi borospohár egyedi grafikával / felirattal - 6 db-os szett!
950 Ft

Lepd meg Karácsonykor egy méretes persellyel szerettedet! Egy éven át minden vásárlásból visszamaradó apróból el lehet jutni egy 3 napos wellness hétvégére! De akár egy közös nyaralásra vagy egy útra, koncertjegyre is spórolhattok együtt! A galériában látható perselyek korábbi munkáinkból válogatott darabok, a TE rendelésedet természetesen teljesen egyedire és személyreszólóra készítjük. A megrendelésedet követően a megkapott elérhetőségek egyikén felvesszük veled a kapcsolatot és kidolgozzuk a részleteket! 
A persely víztiszta és opál (fehér) alap plexi színből is rendelhető! 

Terméket buborékos fóliába csomagolva adjuk át.
Személyes átvétel előzetes egyeztetés után, szállító partnerünk a GLS. 
A terméket a GLS által előírt csomagolásra vonatkozó feltételeknek és előírásoknak megfelelően csomagoljuk és indítjuk útnak feléd. A szállítás során keletkező esetleges károkért a Plexitündér nem felel, de kérlek jelezd mindenképpen! GLS felé továbbítom a hibás teljesítésről készült képet és a számla másolatodat! 
A termék visszaküldeésére vonatkozó feltételeket a webshop értékesítéshez rendelt ÁSZF feltételekben és kiegészítő mellékleteiben találod meg.

Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél te az első!

Értékelem

Karácsonyi persely - ajándékötlet

Karácsonyi persely - ajándékötlet