Ékszertartó doboz (két féle forma)

Cikkszám: ANY003

Állapot: Raktáron

Szállítás: 5 napon belül

Lepd meg édesanyádat egy különleges ékszeres dobozkával!

Méret 6x6x4 cm
Egyedi felirattal igen
Anyag plexi


Minden Anya különleges ajándékot érdemel. Lepd meg őt egyedileg, csak neki készült plexi dobozkával, amit festéssel és feliratokkal látunk el. A megrendelésedet követően felvesszük veled a kapcsolatot és kidolgozzuk a részleteket. 

A dobozkába rejtethető néhány apróság pl: bon-bon, macaron, gyűrű (vagy használja a későbbiekben ékszereinek vagy féltett kincseinek tárolására), "Habóka" szappankülönlegesség. 

A dobozka méretei:

Hatszög: 6x6x4cm 
Felnyitható doboz: 11,5x11,5x5 cm

A galériában látható képek csupán inspirációk, minden darab egyedi és megismételhetetlen különlegesség. 

Egyedi méretű és formájú dobozkákat is készítünk, erre vonatkozóan a Kapcsolatok menüpont alatt kérj ajánlatot. A látványtervet és a részletes árajánlatot 2 munkanapon belül elküldjük neked. 

 

Csatlakozz Te is PlexiMentő Szolgáltatásunkhoz! 

Azokat a táblákat, melyeket tőlem vásároltál saját költségeden juttasd vissza hozzám. Akár személyesen, akár postai feladás bármelyik fajtáját választva. Az így visszakapott lapokat – legyenek azok bármennyire sérültek, karcosak is – összegyűjtöm, újravágom és krétafestékkel kezelve pl.: a Heim Pál Gyermekkórház kislakóinak juttatom el a Te nevedben is, mint karácsonyi ajándék. A krétatáblákra színezhető színezőt, összeilleszthető autópályát vagy akár kincses térképet rajzolnak grafikusaim, hogy az ott töltött napokat még izgalmasabbá varázsoljuk, repüljön a kezelések közötti idő.  Te adod a plexit és vállalod a visszapostázási díjat, én adom a szakmai hátteret: újravágást, festését, grafikai kivitelezését és az átadást. Természetesen minden lépésünkről itt a blogban olvashatsz és a Galéria menüpont alatt is megtekinthető lesz a fényképes beszámolónk az átadásról. Kampány 2021.09.01.-vel indul és 2022.december.1-ig tart.

Ezen időszak alatt visszakapott pelxi lapokat összegyűjtöm, átalakítom, hogy a 2022-es karácsonyis szezon igazán különleges legyen a gyeremkkorházakban gyógyulóknak. A táblák festését követően azok nem allergizálnak, porózus kréta helyett speciális krétafilcekkel lehet rajzolni rá, széleit lekerekítem, így biztonsággal használhatóak az egészen kicsik számára is. A filcek beszerzését vállalom, mint Plexitündér.
Köszönöm a figyelmedet, nagyon várom remélem, hogy Te is csatlakozol kampányomhoz! Az átadásról készült felvételeket harmadik félnek nem szolgáltatom ki, megosztását engedélyekhez kötötten, előírásoknak megfelelően teszem közzé. 

Plexitündér

Terméket buborékos fóliába csomagolva adjuk át. 
A gyűrű és a zuzmó dekoráció nem csomag tartozék. A dobozka megtöltése a Te feladatod. 
Személyes átvétel előzetes egyeztetés után, szállító partnerünk a GLS. 
A terméket a GLS által előírt csomagolásra vonatkozó feltételeknek és előírásoknak megfelelően csomagoljuk és indítjuk útnak feléd. A szállítás során keletkező esetleges károkért a PLexitündér nem felel, de kérlek jelezd mindenképpen és a GLS felé továbbítom a hibás teljesítésről készült képet és a számla másolatodat! 
A termék visszaküldeésére vonatkozó feltételeket a webshop értékesítéshez rendelt ÁSZF feltételekben és kiegészítő mellékleteiben találod meg.

Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél te az első!

Értékelem